Hajnalék otthon juthatnak 32 közé

2012-12-05
A Hajnal Tamást is foglalkoztató VfB Stuttgart hazai pályán, a már biztos kieső norvég Molde ellen harcolhatja ki a legjobb 32 közé jutást az EL utolsó fordulójában.

 

A magyar válogatott középpályásra az utóbbi időben leginkább csereként számító német együttesnek nincs más dolga, mint legyőznie ellenfelét, ebben az esetben ugyanis a csoportelső Steaua Bucuresti koppenhágai eredményétől függetlenül bebiztosítaná továbbjutását.

 

A Stuttgart nyolc ponttal áll az E csoport második helyén, míg az FC Köbenhavn hétpontos, az élen álló Steauának pedig tíz pontja van.

 

A már biztosan továbbjutó Hannover, Huszti Szabolccsal a soraiban ezúttal a legjobb 32 közé kerülését már szintén bebiztosító spanyol Levantéhez látogat. A két csapat meccse a csoportelsőségről dönt majd az L jelű négyesben.

 

Nem dőlt még el a második továbbjutó hely sorsa az A és a J csoportban: előbbiben a Liverpool és a svájci Young Boys, utóbbiban a Tottenham Hotspur és a Panathinaikosz küzd az egyenes kieséses szakaszba kerülésért. A J csoportban az élen álló Lazio a szlovén Maribornál vendégeskedik, a mérkőzést - az uefa.com szerint - Vad István vezeti majd.

 

A találkozók az A, B, C, D, E és F csoportokban egyaránt 19.00-kor, a G, H, I, J, K és L jelű kvartettekben pedig 21.05-kor kezdődnek.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,