Ha hétvége, akkor fehérorosz foci!

2020-04-10
A fehérorosz bajnokság továbbra is dübörög, már a 4. fordulót kezdik a csapatok pénteken. Az újonc Belshina eddig pont nélkül áll az első osztályban, délután kiderül, a Grodno ellen megszerzi-e első pontját, vagy pontjait.

Neman Grodno - Belshina Bobruisk

Fehérorosz Premjer Liga

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 alatt

Unibet odds: 1,45

Kezdés:  2020.04.10. 18:00

 

Amíg az előző idényben a Belshina győzelmeket halmozott, és kiharcolta a feljutást, addig az első osztályban egyelőre csak a vereségeket halmozza. Persze három zakó még nem világvége, de lassan ideje lenne elkezdeni pontokat gyűjtögetni.

Egyébként a Belshina számára jól indult az idény, hisz a Minsk ellen már a 7. percben gólt szereztek, és akkor mindenki örült, de aztán a Minsk hármat gurítva válaszolt. Az azt követő két fordulóban két 1-0-ás pofon, így a Belshina jelenleg sereghajtó. Az újjáépítés nem igazán sikerült, rengeteg játékos távozott és érkezett, és hiába a rengeteg felkészülési mérkőzés, az első osztályban még nem sikerült a pontszerzés.

A Neman Grodno 10. helyen zárt 2019-ben, jelenleg három kör után a nyolcadik, szóval igazi középcsapat. Vélhetően most sem lesz több, de azért jobb a nemzetközi porondért harcolni, mint a kiesés elkerüléséért. Márpedig nagyon fontos a jó rajt, az pedig hétszentség, hogy a Grodno az eddig veretlen Belshinát szeretné elintézni.

A mi tippünk, hogy a mérkőzés nem hoz sok gólt. A Bobruisk kerete alaposan átalakult, főleg a csatársor és a középpálya, a védelem meg végül is a Minsk elleni három dugót leszámítva jól zár. Azért a 2. és 3. fordulóban már 1-1 kapott góllal lehozta a meccset, egy újonc csapatnál ez benne van. Viszont arra képtelen a Belshina, hogy gólokat lőjön. Az előző évben Yushin 27 meccsen 26 gólt lőtt a másodosztályban, ő viszont számunkra elég érdekes módon egy ilyen idény után nem tartott a csapattal, és az orosz II-ben játszana, ha épp nem lenne világjárvány... Yushin góljai hiányozni fognak, persze nem nekünk, akik a gólok ellen fogadnak.

Az újonc valószínűleg a védekezésre épít, és kontrákkal próbálkozik, a Grodnónak pedig ezt a kettős falat kell majd áttörni, ami sosem egyszerű. A mi tippünk, hogy a gólok száma 2,5 alatt marad, a Grodno örül, ha valahogy egy-két gólt összehoz, a vendégek pedig valószínűleg előre aláírnák a 0-0-t.

Címkék: sportfogadás, tipp,