Ha Boxing Day, akkor Tottenham-gólok!

2018-12-26
Az angolok most is teljes fordulót rendeznek Karácsony második napján. Az elmúlt években ezen a napon a Tottenham rendre megszórta riválisait, és erre most is jó esélyt látunk!

Tottenham - Bournemouth

Online sportfogadás tipp: Tottenham góljai 1,5 felett (2,5 felett)

Unibet odds: 1,32 (2,12)

Kezdés: 12.26. 16:00

 

A sportfogadók vagy megérzés, vagy statisztika alapján fogadnak, de a legjobb, ha egy tippet mindkét oldalról meg lehet támogatni. Most erről van szó, kevés érv szól ugyanis a tippünk ellen.

Szóval a Tottenham az elmúlt években rendre odatette magát a Boxing Day-en, és nem alibi focit játszott.

  • 2015/16 Tottenham - Norwich 3-0
  • 2016/17 Southampton - Tottenham 1-4
  • 2017/18 Tottenham - Southampton 5-2

Ezek elég jó meccsek, 3; 4 majd 5 lőtt gól, ha a sorminta folytatódik, akkor most hat-gólos meccs jön.

A másik érv, hogy a Tottenham csapatának mostanában jól megy a Bournemouth ellen. Legutóbb 4-1-re nyert idegenben, előtte 1-0-ás és 4-0-ás Tottenham győzelmek.

Ami Sonék formáját illeti, az sem tűnik rossznak, hisz továbbjutott a BL-ben a csapat, a Premiershipben pedig legutóbb az Evertonnak lőtt hat gólt. Annak a meccsnek 2-6 lett a végeredménye, potyogtak a gólok, az egyetlen negatívum, hogy Alli lesérült, így ő a Boxing Day-t kihagyja.

Viszont ott van Kane, Son, Ericksen, Lucas és Lamela, Pochettino számára azért nem okoz gondot összepattintani egy erős kezdő 11-et. Az ellenfél sokáig nagyon jól tartotta magát, aztán novemberben jött egy hullámvölgy, amikor is pontot sem szeretek a Cseresznyések. Decemberben is beesett már három bajnoki zakó, de jött két győzelem is, így jelenleg az amúgy elég szép, 8. helyen áll a csapat. Ha nincs az a novemberi mélyrepülés, most is tuti EL+-indulást érő helyen áll Howe csapata.

De aggodalomra nincs ok a Bournemouthnál, ahogy a Tottenhamnél sem. A Tottenham zsinórban 4 bajnokit nyert, és mivel a Chelsea meg a City is megbotlott, stabilan a 3. helyen áll. Jó formában vannak a londoniak, nincs rá ok, hogy ne szálljunk fel a Tottenham-vonatra!

Címkék: sportfogadás, tipp,