Gyurta, Szilágyi, vagy Ungvári boríthatja fel a papírformát

2012-07-29 FRISSÍTVE!
Ha a fogadóirodák előrejelzéseit vesszük alapul, akkor nem lesz újabb magyar érem a londoni olimpia 2., vasárnapi versenynapján. Mi azonban optimistábbak vagyunk, hiszen három versenyzőnknél is látunk esélye arra, hogy rácáfoljanak a bukmékerekre, és mégis felálljanak a dobogóra... Friss hír: így is történt.

 

Elsőként az úszó Gyurta Dánielt kell említenünk, aki 100 m mellen – tehát nem a fő számában – a hetedik legjobb idővel jutott az esti nyolcas döntőbe. A magyar versenyzőt a selejtező futamok előtt  még a 8-9. helyre tették a szám aranyesélyesei között, s olimpiai sikerére 34-szeres pénzt kínáltak. Miután Gyurta bejutott a fináléba, besorolását az eredményéhez igazították, így most már a hetedik helyre sorolják, a nyereményszorzója pedig 15 és 25 között váltakozik. Mivel Londonban szombaton kétszer is országos csúcsot javított, így tartjuk annyira profinak Gyurtát, hogy előrébb végezzen, bár szerintünk a dobogós helyezése csodálatos teljesítmény lenne.

 

A cselgáncsozók 66 kg-os kategóriájában Ungvári Miklós elsőségére nem is minden iroda kínál oddsot, pedig volt ő már Európa-bajnok is. Akik mégis jegyzik, – szerencsére azért többen vannak ilyenek – azok a 7-8. helyre teszik őt, oddsa pedig 12 és 25 között mozog.

 

Kard egyéniben Szilágyi Áron indulhat magyar részről, ő a világranglistán a hatodik helyet foglalja el, A fogadóirodák közül ketten ötödiknek jelölik őt, másoknál a hatodik-hetedikként tűnik fel a neve, esetleges olimpia bajnokságára 8-18-szoros pénzt kínálnak.

 

Összegezve: bár a bukmékerek vasárnapra nem jövendölnek magyar érmet, legfeljebb pontszerző helyezést, mi úgy ítéljük meg, kedvező esetben egy-két magyar medál azért ma is összejöhet.

Friss: Gyurta Dániel végül negyedik helyen végzett 100 méteren épp csak lecsúszva a dobogóról, Ungvári Miklós ezüstérmes, Szilágyi Áron pedig 22 évesen írta be nevét az olimpia történetébe: gyönyörű fináléban könnyedén győzte le olasz ellenfelét. Lehet, hogy a fogadóirodák ezentúl jobban oda fognak figyelni a magyar sportolókra?

 
Címkék: sportfogadás,