Győri AUDI ETO KC - Mosonmagyaróvár: Gálameccsel búcsúztatják a szezont

2019-05-17
A Győr idén mindent megnyert, bajnok és a kupagyőztes lett kis hazánkban, és megnyerte a legrangosabb trófeát a klubkéziben, azaz ismét elhódított a BL-serleget. Jó hangulatban várják Görbiczék a szezonzárót, de a M'óvár játékosai is így vannak ezzel.

Győri AUDI ETO KC - Mosonmagyaróvár

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 57,5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: péntek, 18:00 /Tv: M4Sport/

 

A Győr csapata ebben az idényben Danyi Gábor irányítása alatt eléggé látványos kézilabdát játszik. Igazából ez valahol kötelessége ennek a csapatnak, hisz a Győr gyakorlatilag világválogatott, a világ legjobbjai játszanak együttes. Átlagban 63.2 gólos meccseket hoztak, ahol a dobott gólok száma 37,5 volt meccsenként. Szóval majdnem a 40-et karcolják a győri csajok, és nehéz elképzelni, hogy egy ilyen, ehhez hasonló szezonzárón, ahol igazából mindenki mindenkit ünnepel, ne lenne gála hangulat. Itt igazából a védekezéssel senki sem akar törődni, az megvolt a BL FF-ban múlt hétvégén, itt most jöhet az örömkézi, aminek a Mosonmagyaróvár is részese akar lenni.

Igazából kellemes ellenfél, hisz pont annyira jó a 'móvár, hogy lehet vele játszani egy jó találkozót, hisz azért Tilingerék is képesek lesznek majd szép dolgokra. Tétje nincs a meccsnek a vendégek felől sem, de mivel TV-s mérkőzés, így azért ők is a legjobbjukat próbálják majd nyújtani.

Legutóbb kupameccsen 35-25-ös Győr siker született a két együttes találkozóján, akkor is összejött hatvan gól, pedig ott biztosan több energiát fordítottak a védekezésre, mint fognak a mai, pénteki napon.

Több győri játékos most búcsúzik a közönségtől, csapattól, csapattársaktól, akiknek tényleg az utolsó tétmeccsüket játsszák itt, szóval megható pillanatok várnak majd ránk. Viszont itt elérzékenyülés valószínűleg csak a meccs végén lesz, majd a kispadon, akik viszont a pályán lesznek, azok silány védekezések mellett dobálhatnak gólokat. Talán Amorimék is puhábbak lesznek, egyrészt ők sem akarnak lesérülni a zárókörben, másrészt az ellenfelet is jobban kímélik majd, hisz tényleg egy kvázi gálameccsre készül a két csapat, abba meg nem nagyon fér bele a keménység. Tilingerék is eljuthatnak 25-27 gólig, a Győri csajok pedig ha nem lazsálnak, akkor akár a 40 is összejöhet.

Címkék: sportfogadás, tipp,