Győr - Érd: A Banik után az Érd is megkaphatja a magáét

2019-10-16
Nem vár könnyű meccs az Érd csapatára, hisz szerdán a világ legjobbjának otthonában lép pályára.

Győr - Érd

Női kézilabda - NBI

 

Online sportfogadás tipp: Győr góljai 32,5 felett

Unibet odds: 1,92

Kezdés:  2019.10.16.  20:00

 

A győri együttes minden kétséget kizáróan a világ legjobbja. A Siófok elleni rangadóval nyitott a Győr, ahol nyert ugyan, de csak 27 gólig jutott. Aztán az idény eleji forma elszállt, egyre inkább belejött a játékba Danyi Gábor csapata. Otthon már ezt követően nem 33 dobott gól alatt nem hozott le meccset a győri együttes, legutóbb pedig a BL-ben 46 gólt szórt a cseh Banik együttese ellen.

Oftedalék hétvégén ismét a BL-ben játszanak a Krim ellen, de az sem egy olyan meccs, amelyre sokat kell tartalékolni. Szóval ismerve Danyi Gábort, ez a meccs a prioritás, és nem hagyja lazsálni a lányokat. A kerettel nincs baj, Görbicz és Kristiansen nélkül is világsztárok sora van a csapatban, és egyre jobban, egy impresszívebben játszanak a lányok.

Ami Szabó Edina Érdjét illeti, idén is hullámzó. A korábbi években is egymást váltották a remek meccsek és a vállalhatatlan találkozók. Nehéz értelmezni, hogy a Siófok elleni győzelem után hogy lehetett otthon kikapni a DVSC-től, de pont ez az Érd sajátja. Valószínűleg senki sem várja el Tóth Nikiéktől, hogy üssék meg a Győrt, de azért egy jó meccs összejöhet.

Legutóbb, amikor az ETO az Érdet fogadta, 40-27-es végeredmény született. A hazai csapat félidőig 18 gólt hozott össze, majd a 2. játékrészben még 22-őt tett hozzá. Emlékezhetünk a hétvégi Banik elleni találkozóra is, ott is hiába volt közte már 20-22 gól, az utolsó percig úgy mentek Amorimék, mintha mondjuk egál lett volna az állás. Danyi Gábor mindig azt mondja a csajoknak, hogy ezeken a meccseken is a maximumon kell pörögni. Ezek a szavak meghallgatásra találnak, és jönnek is a jobbnál jobb meccsek, eredmények. Ezúttal nekünk 33 hazai gól is elég, márpedig arra jó esély van. Az fix, hogy Puhalákék jobban felpörögnek erre a találkozóra, mint a Banik vagy a Krim elleni BL-meccsekre, azért az Érd minden túlzás nélkül állíthatóan komolyabb erőt képvisel, mint az ETO BL ellenfelei ősszel.

Címkék: sportfogadás, tipp,