Granada - Osasuna: A bukik kevés, mi sok gólt várunk

2019-10-18
A válogatott meccsek után ismét a klubfoci kerül előtérbe. A LaLigában a 9. fordulót az Osasuna granadai vendégjátéka nyitja.

Granada - Osasuna

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 1,5 felett

Unibet odds: 1,54

Kezdés:  2019.10.18.  21:00

 

A Granada egy 4-2-es zakót kapott a Real Madridtól a válogatott meccsek miatti szünet előtt, így is a 4. helyen áll a tabellán. Az márpedig BL-indulást ér, de ez csak egy pillanatnyi állás. Nagyon együtt van még a mezőny, például a 11. helyen álló Osasuna csak 3 ponttal van lemaradva andalúz ellenfelétől.

Ami biztos, hogy kellően kiéheztek a csapatok a focira, a 'kis' csapatoknál azért kevesebb a válogatott játékos, edzeni meg nem annyira élvezetes, mint meccseket játszani, ezért is játszik ilyenkor sok együttes valamilyen edzőmeccset, hogy a rutin megmaradjon.

Szóval mi pörgős összecsapást várunk, és nem is nagyon akad ellenérv. A Granada nagyon jól áll, ha megveri az Osasunát, egy nap erejéig a 2. helyre ugranak fel, és például a Barca is a granadaiak hátát nézi majd. De egy győzelem a pamplonai csapaton is sokat lendítene, akár a 4. helyre is felugorhat.

A két együttes nem szokott egymással gólzáporos meccseket játszani, de amikor ez a két csapat találkozik, szinte mindig legalább az egyik a kieséstől menekülne, vagy amikor a Segundában találkoznak, akkor a feljutás miatt görcsösebbek. Itt most egyik oldalon sincs miért befeszülni, lehet játszani egy jó meccset, aminek a sava-borsa a gól, azt meg mindkét csapat lőni akar, vélhetően nem is egyet.

X. Estrada Fernandez vezeti a meccset, eddig idén 6 sárga lappal operál átlagban. Meccsenként 30-szor fúj szabálytalanság miatt, amivel a 2. a ligában a játékvezetők között. Azért reméljük, most nem tördeli szét nagyon a meccset, bár egy-két befújt büntető, vagy egy-egy jobb helyről megítélt szabadrúgás azért a 'gólos' tipp szempontjából jól jöhet.

Reméljük, hogy mindkét csapat játékosai kellően kiéheztek, mert ha így van, akkor ebből egy gólzáporos összecsapás is kerekedhet. Az odds pedig kiváló, 1,54-ért ez bőven a value bet kategória.

Címkék: sportfogadás, tipp,