Granada - FC Barcelona: Összeáll a GSM

2019-09-21
Az MSN után a GSM lesz a divat, összeállhat végre a Griezmann-Suarez-Messi trió. A Barca a Granadához látogat, könnyebb kirándulásnak ígérkezik, mint a hétközi dortmundi

Granada - Barcelona

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1,56

Kezdés:  2019.09.21. 21:00

 

Két bajnoki és egy BL-meccs után a Barcelona idegenben még nyeretlen. Ezen szeretne változtatni a katalán csapat, így Valverde aligha vár tovább, összepattintja a GSM-et. Ansu Fati csillogása valószínűleg egyelőre véget ért, bár ha Messi 60 perc után mondjuk lejön, és a kis Fati beáll helyette, akár újabb gólokat is lőhet. Fati közben megkapta a spanyol útlevelét, mehet a hispánokkal az U17-es vb-re.

Visszatérve a meccsre, a Granada stabilan rajtolt, 4 kör után 7 pontja van, ami az andalúz csapat szintjén remek eredmény. Nyert az Espanyol és a Celta otthonában, ikszelt a Villarreal otthonában, szóval nem akármilyen rajt ez a déliektől. Önbizalommal telve várják az újabb megmérettetést, és ha azt nézzük, milyen gyámoltalan idegenben a Barca, még a Granada pontszerzése sem irreális.

Persze, ha Messi a pályán van, úgy azért más a helyzet, akkor aligha lesz alibi. A Bolha márpedig kezdeni fog, Dortmundban már pályára lépett, semmi akadálya, hogy szombat este kezdő legyen.

A tippünk, hogy gólgazdag meccs lesz. A Granada 9 gólt lőtt 4 bajnokin, ebből a 9-ből 4-et a Villarreal kapott. Hármat nyelt az Espanyol, és legutóbb kettőt a Celta, de a Celtát nagyon megkímélték. Kettős emberelőnyben a biztos előny tudatában csak gurigáztak az andalúzok.

A Barcelona nem nagyon hullajthat több pontot, főleg nem Granada szintű csapatok ellen. Fő műsoridős, villanyfényes meccs, délen a hidegtől sem kell tartani, szóval minden adott egy gálához. A 2,5 gól felett opció 1,56-ért igen jó ajánlatnak tűnik. Messivel azért más a Barca, mint nélküle!

Címkék: sportfogadás, tipp,