San Antonio Spurs - Golden State Warriros: A legjobb a legjobb formában lévő csapattal találkozik

2019-03-18
Az NBA-ben az alapszakasz hajrája következik, de a Golden State Warriros aligha fog megszakadni a hátralévő meccsein. Ettől még könnyedén dobhat 120-130 pontot meccsenként.

San Antonio Spurs - Golden State Warriors

Online sportfogadás tipp: 223,5 pont felett

Unibet odds: 1,89

Kezdés: kedd 01:00

 

A Golden State Warriros csapatától megszokhattuk, hogy nem feltétlenül szakad meg a győzelmekért az alapszakasz ezen időszakában. Kerr már a rájátszásra készül, pihenteti a csapatát, a játékosait. Most Durant és Cousins van soron, de belefér. Kerr jól tudja, hogy sokkal többet ér az, hogy egészséges és a lehetőségekhez képest friss kerettel vág neki a play-offnak, mint az, ha mondjuk megnyeri a Nyugati Konferenciát, de elveszít egy fontos játékost a rájátszásra.

A Warriors nem aggódja túl az alapszakaszt. Igazából simán belenézett a Boston egy 30 pontos zakóba, aztán pár nap múlva kikapott a liga egyik leggyengébb csapatától, a Susntól is. Így is vezeti a konferenciát, aztán ha nem első helyen jut a rájátszásba, akkor sem fognak Kaliforniában kardjukba dőlni.

A Spurs viszont hosszú hajrát nyitott, zsinórban nyeri a meccseit, és felugrott Nyugaton a 6. helyre. Ha így folytatja, akkor még azt is el lehet képzelni, hogy az első körben pályaelőnye lesz. Viszont az ezüst-feketéknél sincs miért izgulni, a rájátszás szinte 100%-ra be van biztosítva, de ha folytatják a győzelmi szériát, tényleg a 4. helyre is feljöhet a SAS. Murray nem játszik, de nélküle is hasít a Spurs.

A Warriors a legtöbb pontot szórja meccsenként, átlagban 117,9-et. A Spurs pedig a liga legjobb formában lévő csapata, az egyetlen, amely az utolsó 5 meccséből mindet megnyerte. A Spurs egyébként minden csapatot figyelembe véve a legjobb triplaszázalékkal rendelkezik. Követi a divatot, vagy diktálja, és ugye nem mindegy, hogy egy csapat sok triplát emel rá, vagy be is dobja azokat. A San Antonio 39.9 %-kal triplázik, hazai pályán ez 42,5 %-ra még fel is ugrik!  A Warriors a triplái hatékonyságát tekintve 3. a ligában, tehát a top3-ból ilyen tekintetben két csapat most találkozik.  Legutóbb februárban találkoztak, akkor 243 pont született, amiből 141-et a GSW szerzett. A Spurs otthon visszavághat, és amilyen formában játszik, talán vissza is fog.

Címkék: sportfogadás, tipp,