Girona - Real Sociedad: Újabb 'királyi' csapatot verhetnek a katalánok

2019-02-25
Pocsék szériának vetett véget múlt hétvégén a Girona, amikor is hátrányból fordított és nyert a Real Madrid otthonában. Azzal a három ponttal lélegzetvételhez jutott, egy újabb győzelemmel pedig csatlakozna a középmezőnyhöz.

Girona - Real Sociedad

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2 felett AH

Unibet odds: 1,65

Kezdés: hétfő, 21:00

 

Hosszú veretlenségi szériáját szakította meg a Girona azzal, hogy 17-én legyőzte a Real Madridot, méghozzá a Bernabeuban. Ha az a siker nem ad lökést a csapatnak, akkor semmi.

Egyébként ott minden klappolt, a Real fáradt és tompa volt, a Gironának szerencséje is volt, de tett érte. A megítélt büntető jogos és vitathatatlan volt, szóval Portuék három nagyon értékes pontot szereztek, de ezzel csak annyit értek el, hogy jelenleg nem állnak kieső helyen. Kellenek az újabb pontok, és ütni kell a vasat, amíg meleg.

Ez a Madrid elleni siker nagy flow volt, kizárt, hogy a hatását ne érezzük még ezen a találkozón is. Végre a kulcsemberek is egészségesek a kreatív zónában, végre Sacristán is működőképes csapatot rakott össze Madridban, mert a kapkodás rajta is érezhető volt. Próbált változtatni a kezdőn, de sokszor nagyobb kárt okozott, mint hasznot. A Real Madrid ellen mindenki a posztján játszott, és tudásához mérten a legjobbat hozta ki magából, meg is lett az eredménye.

A Girona őszinte csapat őszinte focival, igazából óriási kár lenne érte, ha búcsúzna, mert rendre jó meccseket csinál. Támadó focit játszik, és ez kell a népnek.

A Sociedad jó formának örvend, nyolc meccset játszott le 2019-ben, és még nem talált legyőzőre. ami nagy probléma, hogy Willian José és Theo Hernandez is eltiltott, Januzaj és Illara sérült. Josét Sandro pótolhatja, nagyjából azonos a stílusa a két kilencesnek. Alguacil mester idegenben is bátor, 4-3-3-as felállást választ majd, ami nem véletlen, győzni szeretne. Igazából a Sociedad kellemes helyzetben van, a 8. pozícióban a kieséstől nem kell tartani, és egy esetleges sikerrel már a 6. helyen találná magát a csapat, ami EL-főtáblát ér. Ám ennél is fontosabb, hogy ha nyerne, 2 pontra megközelítené a mostani 4. Getafét, ami ugye BL-indulásra feljogosító pozíció!

Jó kis északi derbi lesz ez, mindkét együttes az őszinte támadó foci híve, és mindkét fél nyerni akar. Ezek után meglepő, hogy a 2 gól felett AH opció is igen magas, 1,65-ös szorzóval fizet. Szerintünk value, jobbat erre a szegényes hétfői napra nem igazán találni, de nincs is rá szükség.

Címkék: sportfogadás, tipp,