Girona - Betis: Garantált gólfesztivál?!

2018-04-12
A párosítás talán nem annyira vonzó, de ha a Girona és a Betis is beleáll ebbe a meccsbe, akkor unatkozni tuti nem fogunk, és valószínűleg veszíteni sem!

Girona - Betis

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Unibet odds: 1.80

Kezdés: péntek, 21:00

 

A LaLiga 32. fordulója rengeteg érdekességet tartogat. Rögtön itt van a pénteki nyitómeccs, a Girona-Betis találkozó. Két nagyon hasonló csapatról beszélünk olyan értelemben, hogy mindkettő többet nyújtott idén, mint azt vártuk. Nemhogy kiesési gondjaik nincsenek, de egy jó hajrával még ez EL-indulás is elcsíphető.

A katalán Girona 44 ponttal a nyolcadik, a Betis 49 egységgel az ötödik helyen áll. Mindkét csapat nagyon korrekt idényt fut, és ami ennél is fontosabb, nagyon jó meccseket játszik.

A Betis talán kombinatívabb, attraktívabb focit prezentál, és mióta Bartra megérkezett, még a védelem is jól funkcionál. Ez a tippünk szempontjából azért problémaforrás, de a Girona otthon nem fog megijedni Bartráéktól.

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

A katalán csapat otthon régóta veretlen, és bár a forma azért nem olyan acélos, mint a Betisnél, hazai pályán nem fognak alibizni Granellék. Veszíteni valója nincs a Gironának, de azt azért látjuk ezen a csapaton, hogy a tankban már kevés a benzin. Mostanában egy-két komolyabb zakóba is sikerült belefutni, legutóbb a Sociedad nyert 5-0-ra a piros-fehérek ellen, előtte a Real Madrid rúgott hatot a katalánoknak. Az viszont szintén tény, hogy a Ramos nélkül felálló Real ellen hármat lőttek is, azaz inkább fejeltek Stuaniék.

A Girona pontrúgásai rendkívül veszélyesek, egy szöglet; egy beadás szinte fél gól. A Betis sem fog alibizni, nagy lendületben van a csapat, és azért dolgozik hétről-hétre, hogy a rivális Sevillát is megelőzze majd a 38. forduló után is.

Ősszel a két együttes 2-2-es döntetlent játszott, most is valami hasonló eredményre számíthatunk. Itt alaphangon van egy-egy gól mindkét csapatban, de egyik sem az a fajta, amely mondjuk egy gólváltás után belenyugszik az ikszbe. Egyébként azon a 2-2-es meccsen 12 lövés talált kaput, és 13 ment mellé, ami azt jelzi, hogy már novemberben sem szöszmötöltek sokat. Most sem fognak!

Címkék: sportfogadás, tipp,