Giro d'Italia: Majd jön Froome a semmiből!

2018-05-25
A 2018-as Giro elég kiszámíthatatlan verseny, és van még két komoly hegyi szakasz, ahol tovább bonyolódhat a helyzet.

Giro d'Italia 2018

Online sportfogadás tipp: Froome nyeri az összetettet

Unibet odds: 9.00

 

Szóval csak röviden: Jelenleg Yates áll az élen, de tegnap egy lankásabb hegyen megrogyott, és bár sokat nem kapott Lopezéktől, azért a gyengeség jeleit véltük felfedezni. Ez péntekre és szombatra komoly erőt adhat az üldözőinek, Pozzovivónak, Lopeznek és Froome-nak, de a második helyen álló Dumoulinnek is

Froome a Monte Zoncolanon megmutatta, hogy nem fogatlan oroszlán ő a Girón. Akkor még Yates kitartóan üldözte felfelé, és a brit alig pár másodpercet adott riválisának, de adott, ahogy adott Pozzónak és mindenkinek.

Pénteken nehéz terep vár a mezőnyre, 4 kategorizált emelkedő, a végén nagyon nagy különbségek fognak kialakulni. Froome már a Giro elején azt mondta, hogy a harmadik héten lesz igazán erős, és miért ne hinnénk neki. A múltban sok olyan GT verseny volt, ahol egy nagy favoritot már mindenki leírt, aztán robbantott egyet. Froome hátránya 3:22 összetettben, de ez Yates-hez képest értendő. Ha Yates pénteken is gyenge formát mutat, akkor 10-15 percet is össze lehet szedni egy ilyen etapon. Dumoulin erősnek tűnik, de ő is képes megrogyni, és akkor már csak Pozzónak kell adni laza 40 másodperc körül.

Sőt ne feledjük, a szakaszgyőzelem még időjóváírással is jár, ezért kevésbé valószínű, hogy hazaér egy szökés, mert minden egyes másodperc számíthat. Froome a Zoncolanon villantott, de csapata, a Sky még altat. Nem létezik, hogy korunk legerősebb csapata, a Sky egy egész versenyen át csöndben marad. A mi tippünk, hogy Froome itt még készül valamire, ami megint sokkolni fogja az egész mezőnyt. Froome végső sikere 9.00-es odds, top3-as helyezése 1.83-at ér.

Címkék: sportfogadás, tipp,