Getafe - Real Madrid: Három madridi csapat a BL-ben? Könnyen lehet!

2019-04-25
Ahhoz már hozzászoktunk, hogy a BL-ben az Atleti és a Real Madrid rendszeres szereplő, de idén egy harmadik fővárosi csapat, a Getafe is beleszagolhat majd abba a levegőbe, amit a legnagyobbak szívnak

Getafe - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Getafe büntetőlapjai 2,5 felett

Unibet odds: 1,62

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

A Real Madrid szezonja feledhető, bár igazából annyira magasra tette a lécet a Fehér Balett, hogy ezt a szezont nem lehet egykönnyen kitörölni az emlékezetből. Igazából most már minden a jövőről szól, arról, hogy kik mehetnek, illetve sokkal inkább arról, hogy kik jöhetnek.

A Madridnál, mármint a Real Madridnál 400-500 millió Euró biztosan el lesz költve, aztán biztosan lesz a bevételi serpenyőben is, de a klub és Perez az előző években is gyűjtötte a pénzt, szóval van a kasszában egy kis apró.

Ezt a pár meccset végigalibizik még a srácok, igazából ha Benzema nem lenne, kis túlzással a BL-indulásért is harcolni kéne a Blancóknál, de a jó öreg Karim élete formájában játszik. Zidane kísérletezget, idegenben a Valencia ellen 2-1-es zakó, aztán a Leganés ellen 1-1, közel sem félelmetes a mostani Madrid.

A Getafe épp a Real Madrid ellentéte, egész biztos, hogy a szezon előtt a bennmaradás volt a cél, ezzel szemben a srácok picit túlteljesítették a tervet. A BL-indulás realitássá vált, és igazából a sorsolás sem annyira brutális. Ok, itt van a Real elleni meccs, de hazai pályán, és tény, hogy játszanak még Matáék a Barcával is, de a Barca vélhetően addigra már bőven bajnok, és a BL-lel lesz elfoglalva.

A hazaiaknál Djené eltiltott lesz, viszont a Real Madrid védelméből ketten is hiányoznak majd. Odriozola mellett Ramos sem játszik, így akár megint összeállhat a Varane-Vallejo páros, mint legutóbb.

A mi tippünk, hogy a hazai csapat mindent be fog vetni annak érdekében, hogy pontot, vagy pontokat szerezzen. A Getafe nem játszik szép foci. Előfordul, de igazából sablonos a játéka, ezzel együtt eredményes. De Burgos Bengoetxea ebben az idényben három bajnoki vezetett a Getafének, összesen 10 sárgát és egy pirosat osztott ki, de minden meccsen megvolt a minimum 3 lap. Ami kemény, hogy ezeken a meccseken átlagban közel 20-szor fújt meccsenként a Getefe, ami tényleg egy nagyon magas szám, ehhez képest a lapok száma még nem is olyan magas. Például a Valenciának, vagy  szintén elég pokróc stílusú Espanyolnak is 3-3 mecset fújt, de átlagban még csak 13-szor sem fújt ellenük, tehát így nézzük azt a meccsenkénti közel 20 szabálytalanságot meccsenként.

A tippünk tehát, hogy a Getefe most sem lesz puhányabb mezőnyben, mint ahogy megszoktuk. Damián Suarezék többször átlépik majd a határt, ami a szabályos és szabálytalan között húzódik. Mindegy, milyen áron, de a Getafe pontot/pontokat akar szerezni, ezt pedig kemény foultok nélkül a Real ellen azért még így is nehéz. Aprítani kell Modricékat, elvenni a kedvüket a gurigázástól, és ebben a Getafe jó! Ebben is...

Címkék: sportfogadás, tipp,