Getafe - Granada: Csak a lapok!

2020-10-25
Késő délután jön egy meccs a spanyol élvonalból, ahol gól nem, lapokat viszont rengeteget várunk. De nem csak mi, a bukik is!

Getafe - Granada

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 6,5 felett

Unibet odds: 2.15

Kezdés: 2020.10.25. 18:30

 

Jöjjön egy tipp, ami nem szorul magyarázatra. Akik sok LaLiga meccset néznek, és sok Geta, valamint Granada meccset, azok jól tudják, hogy két milyen stílusban focizó csapatról van szó. Jesús Gil Manzano játékvezetőt is jól ismerik a LaLiga hívei, így csomagban pedig a tipp elég egyértelmű: Itt lapzápor lesz!

Manzano eleve egy olyan spori, aki kioszt 4-5 lapot egy barátságos meccsen is, ez viszont nem lesz barátságos. A liga két legkeményebb csapata találkozik, és ez nem vicc. Az előző idényben a két bajnoki meccsükön 10-10 sárga lapot kellett kiszórni!

Manzano a Getafét különösen osztja, a legutóbbi 3 találkozón 4-5-8 lapot szórt ki csak a Geta játékosainak. Amikor a 8-at osztotta ki, akkor egy piros is előkerült, szóval ő nem viccel. Magyarán csak a Geta begyűjthet 7-8 lapot nagyon lazán, és akkor ott a Granada, az andalúz együttes sem a puha foci híve.

Az előző idényben 10-10 sárga volt a két meccsükön, valószínű, hogy most is röpködnek majd a lapok, és ahogy Manzanót ismerjük, szinte kizárt, hogy a piros ne kerüljön elő. A tippünk, hogy 6,5 felett lesz a lapok száma, erre pedig 2,15-ös szorzón fogadhatunk az unibeten. A két csapat stílusa, közelmúltja alapján ez igencsak acélos tipp és odds párosítás.

Címkék: sportfogadás, tipp,