Getafe - Atletico Madrid: Derbivel nyit az Atleti

2022-08-15
Az Atletico Madrid a fővárosban, de mégis idegenben kezdi a szezont. Az ellenfél a Getafe, amelynek stílusát ismerjük, nem ismer kegyelmet.

Getafe - Atletico

LaLiga - 1. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Kaput eltaláló lövések száma 6,5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: 2022.08.15. 19:30

 

Nehéz elképzelni, hogy az aktuálisan rajtolóidény nem a nagy trió, a Barca, Real Madrid, Atletico Madrid versenyfutást hozza. Ez a három együttes kilóg a mezőnyből, ne szépítsük.

Az Atletico az előző idényben hullámzott, jobb és rosszabb időszakok váltották egymást, de a BL-indulás összejött, más pedig nem számított. Volt ott minden, óriási sérüléshullám, Oblak egyszerűen elfelejtett védeni, ami kapura ment, minden gól lett. De a szezon végére ott is kiegyenesedett az Atletico, ez pedig már egy új idény.

A csapat nem gyengült, Wass családi okok miatt hazaigazolt, szegény egyébként sem sokat játszott, hisz rögtön megsérült, miután az Atletihez került. Egyedül Trippier nincs, de ő már korábban eligazolt, szóval a pótlására elvileg felkészült a 'tico. Jött viszont Witsel, Morata, és az a Nahuel Molina, aki majd pont Trippier helyén a védelem szélén szerepelhet. Az argentin játékos az Udinesétől jött, jó szezont futott a Bianconerinél, és argentin lévén Simeonével biztos egy nyelvet beszélnek.

Papíron a 'tico erős, és a felkészülés is ezt mutatja, akivel találkoztak, jól elverték.

Ami a Getafét illeti, a Bordalás éra utáni idény nehéz volt, lassú rajt, aztán Enes Ünal kirángatta a csapatot a góljaival a mocsárból. Enes Ünal egyelőre maradt, de a cél idén sem lehet több, mint egy biztos bennmaradás. Ehhez a keret adott, meg valószínűleg a stílus sem változik. Kemény erőfoci, eredményorientált foci, szóval a Geta valószínűleg nem tartozik majd idén sem a látványos focit erőltető csapatok közé

Érdekes, hogy az unibet a kaput eltaláló lövések számát illetően 6,5-nél szabott határt. Ennyire alacsony line-t szinte sosem látni, ebből azért kiderül, mire számíthatunk. Viszont ez a line tényleg annyira pici, hogy egyszerűen nem lehet nem overbe venni. A tippünk 1,85-ért az, hogy minimum 7 kaput eltaláló lövést látunk. Nem tűnik rossznak, legutóbbi meccsükön csak gólból láttunk hetet, bár az is igaz, az kivételes találkozó volt a két csapat között, hisz a Geta a ticónak évekig gólt sem rúgott, akkor viszont hármat is...

Címkék: sportfogadás, tipp,