Getafe-Betis: Ismét elszabadul a pokol?

2020-01-26
Az őszi Betis-Getafe meccsen rengeteg sárga- és piros lap született, kíváncsian várjuk, hogy a csapatok vajon ott folytatják-e, ahol ősszel abbahagyták

Getafe - Real Betis

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1.58

Kezdés:  2020.01.26. 16:00

 

Eduardo Prieto Iglesias játékvezető nem számíthat könnyű délutánra. A Getafe a liga második legtöbb büntetőpontot gyűjtő csapata (jelenleg az Alavés vezet), míg a Betis sem áll rossz helyen, hisz a hetedik pozícióban várja a Getafe elleni meccset.

Jó esély mutatkozik rá, hogy ebben a tekintetben mindkét csapat 'előre' lép. Az őszi találkozójukon is faragták egymást, 9 sárga lap mellett kétszer villant a piros is. Prieto Iglasias ráadásul nagy formában van, legutóbbi találkozóján a Celta és a Levante meccsén 9-szer mutatta fel a sárga lapot. Előtte két bajnokin sem spórolt a sárgákkal, sőt az Eibar-Getafe és a Valladolid-Sevilla találkozókon a piros lapot is felmutatta, ami mint tudjuk, duplán számít!

Szóval ez ideális találkozónak tűnik, ha lapokra akarunk fogadni. Tüzes és kemény focit játsszó csapatok, és egy sok lappal operáló játékvezető. Kell ennél több? Ha lapokra fogadunk, akkor aligha. Esetleg egy szikra, egy rossz ítélet, ami után lehet reklamálni, mondjuk egy véleményes büntető vagy lesgól, szóval olyasmi, ami egyrészt kimozdítja a meccset az egyensúlyából, másrészt kellően feltüzeli a játékosokat.

A motiváció sem lehet probléma, hisz a madridi együttes akár a 4. helyre is felugorhat, a Betis pedig győzelme esetén 30 pontos lenne, ami pozícióban csak egy hely előre lépést jelentene, de szigorúan felzárkózna a 31 pontos csapatokra, és akár a BL-indulást is célba tudná venni. Szóval kulcsmeccs a javából, és ha visszagondolunk, mennyire érzelemdús volt az őszi találkozójuk, akkor ezt a mérkőzést tuti nem hagyjuk ki. A mi tippünk, hogy minimum 6 sárga összejön ezen a találkozón, de azt sem zárjuk ki, hogy a lapok száma megint 10 fölé kúszik.

Címkék: sportfogadás, tipp,