Frankfurt - Dortmund: Minden a gólok mellett szól

2019-02-02
A Dortmund frankfurti vendégjátéka igazi közönségszórakoztatást ígér. Az Eintracht az ötödik helyet foglalja el a tabellán, nagyon nincs miért izgulnia, felszabadultan focizhat a listavezető BVB ellen!

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1,53

Kezdés: 2019.02.02.  15:30

 

Szombat délután fogadja a Frankfurt a listavezető Dortmundot. Az ötödik helyen álló Eintracht remek idényt fut, Hütter ütőképes csapatot rakott össze. Esélyes, hogy a Frankfurt akár a BL-ben is el tud indulni, más kérdés, hogy ehhez azért szükséges lenne valamelyik előtte álló csapat formahanyatlása.

Ami még szükséges lenne a BL-hez, az egy-két bravúr-győzelem. Ilyen lenne ez a szombati is.

A Dortmund hasít, jól kezdte 2019-et.A Lipcsét szűken 1-0-ra verte, aztán a Hannover ellen ahogy várható volt, már kinyílt a gólzsák, Reusék 5-1-re nyertek. Valószínű, hogy a Frankfurt elleni meccsen is potyognak majd a gólok, és igazi őszinte focit látunk majd a csapatoktól.

Sok sérült nincs a csapatoknál, de aki van, az szinte kivétel nélkül védő. Hazai oldalon Chandler, aki még nem léphetett pályára idén, valamint Baldé és Abraham. A BVB-nál Zagadou és Akanji nem 100%-os, és kérdéses még Piszczek játéka is. Szóval apróbb problémák a védelmeknél vannak, ez is jó ok, hogy a gólokra fogadjunk.

A támadók részéről ugyanis minden flott, remek formában vannak a csatárok mindkét oldalon. Fekszik is az 'overnek' a két stílus, jó match up ez az overezéshez. A közelmúlt meccsei is alátámasztják ezt, a két együttes utolsó 4 bajnokija minimum négy gólt hozott. a hazaiaknál a Jovic-Rebic-Haller trió kiváló, aki pl. Rebic-et ismeri, az jól tudja, hogy az ilyen meccsekre még inkább felpörög. A BVB-nél pedig Reus, Sancho és Götze azok, akiktől leginkább várhatjuk a váratlant. Jó kis lüktető tempójú, sok helyzetet hozó találkozónak ígérkezik ez, ahol minimum három gólt jó eséllyel összehoznak a felek.

Címkék: sportfogadás, tipp,