Franciarszág U20 - Szaúd-Arábia U20: Egyértelmű esélyek

2019-05-25
Franciaország fociját nem kell bemutatni, megnyerte a legutóbbi vb-t, és ontja a tehetségeket a francia utánpótlás. Ennek a tornának is az egyik esélyese, szombaton Szaúd-Arábia ellen mutatkozik be a vb-n.

Franciaország - Szaúd Arábia

Online sportfogadás tipp: Franciaország góljai 2,5 felett

Unibet odds: 1.92

Kezdés: 2019.05.25. 18:00

 

 

A francia foci eléggé meghatározó napjaink labdarúgásában. Azért ha megnézzük Európa, és egyben a világ élcsapatait, nem nagyon találunk olyat, ahol ne játszana egy-két francia labdarúgó. Megnyerte a legutóbbi vb-t a francia válogatott, szóval jó munka folyik arrafelé, és van merítési lehetőség.

Ebben a mostani U20-as együttesben is találunk komolyabb neveket, akik már a felnőtt szinten is bizonyítottak, Zagadou például a BVB-vel megjárta a BL-t is. N'Dickát a Frankfurtból ismerhetjük, és aki követi a LigueI-et, szintén több ismerős névre bukkanhat.

A francia együttes a legutóbbi U19-es Eb-n elég felemás teljesítményt mutatott, hisz az ukránok elleni meglepő zakó után ijedtükben 5-0-ra verték a törököket, majd 5-0-ra Angliát (!!!). Pedig az angol utánpótlás sem gyenge, a közelmúltban mindent nyert Anglia utánpótlás szinten.

Aztán az egyenes kieséses szakaszban Olaszországtól kikaptak, és be is fejezték a tornát.

Szaúd-Arábia meglepetésre megnyerte az AFC U19-es tornáját tavaly. Ez nem akármi, ettől még a helyén kell kezelni a dolgokat. Például felkészülési meccseken itt tavasszal több Dél-amerikai csapat ellen futottak bele komoly zakóba, Argentína ellen 5-0, Uruguay ellen 2-0, Kolumbia ellen 3-0. Na, ezek az eredmények azért jelzés értékűek. Lehet, hogy az AFC-ben jó volt Szaúd-Arábia, de itt Európában azért más szinten vannak ezek a srácok, főleg a franciák. Az U19-es Eb-n azért ötöt vágtak a törököknek, ötöt az angoloknak, az brutális. Fizikálisan más szint a francia csapat, gondoljunk csak Zagaduoura a BVB-ből már a felnőttek közt is az egyik legkeményebb védő a Bundesben, vagy arra a sebességre, amit a francia támadók képviselnek.

Nincs kérdés, és biztos, hogy a francia fiatalok nem akarnak megint gödröt ásni maguknak, és vereséggel kezdeni, mint az Eb-n. A szaúdi csapat jó lesz bemelegítésnek.

Címkék: sportfogadás, tipp,