Franciaország - Németország: Mbappéék tehetik munkanélkülivé Jogi Löwöt

2018-10-16
Jó kérdés, mikor adtak utoljára a bukik 4,55-ös szorzót a német labdarúgó-válogatott győzelmére. Az biztos, hogy nem mostanában.

Franciaország - Németország

UEFA - Nemzetek Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Nico Schultz lapot kap

Unibet odds: 4,00

Kezdés: kedd, 20:45

 

Az A Liga 1-es csoportját egy német siker tenné igazán szorossá. Ha Müllerék nyernek, még csoportgyőztesek is lehetnek. Ha kikapnak, akkor kezdhetnek barátkozni a kiesés gondolatával. Nem mintha nagyon izgatná őket, csak azért a német válogatottól nem ezt szoktuk meg.

Pár napja Hollandia 3-0-ra nyert a Nationalelf ellen, Depay, Babel és a többiek szétszedték a németeket. Márpedig, ha picit jobban belegondolunk, ez a francia csapat kb. megfelel a holland együttes továbbfejlesztett változatának.

Joachim Löw mester szempontjából is izgalmas összecsapás ez, a sikertelen vb után egy ilyen pocsék NL szereplés, sok társát rég fenéken billentették volna. Valami megtört a németeknél, és ezt érezni a német klubfoci zászlóshajójánál, a Bayernnél is. Közben a franciák megnyerték a vb-t, a PSG pedig hasít.

Jogi Löwöt például Matthäus és Ballack fúrja, de valószínűleg sokan állnak melléjük, mert a német szurkolók nem ehhez szoktak hozzá.

Magáról a meccsről

A németeknek az iksz kevés. A németeknek nyerni kell, ehhez pedig kockázat-vállalás szükséges. Ha kinyílnak, és lesz terület Mbappéék előtt, akkor vége. A hazai együttesből Umtiti hiányzik, de Varane sem egészséges, így a védelem középen aligha lesz ideális összetételű. Vélhetően a madridi bekk azért vállalja, párja pedig Kimpembe lehet. Pavard és Hernandez széleken játszik, előttük Pogba és Kanté szűr. a kreatív zónában Mbappé, Griezmann és Giroud helye biztos, a negyedik játékos pedig talán Payet lesz. Ha viszont védekezőbb felfogásban játszik a gall együttes, akkor Matuidi.

A németeknél Neuer előtt a Ginter-Hummels-Süle-Hector/Schultz négyes juthat szóhoz. Kimmich középen játszhat Kroos mellett, elöl pedig Sané, Müller Brandt és Werner négyese. Bár Müller helyet mondjuk akár Goretzka, akár Draxler is játszhat, senkit sem lepne meg Jogi Löw.

A német győzelem kulcsa lehet, hogy Sané hányszor tudja megverni egy-egyben Pavard-t. Illetve ez igaz a másik oldal párharcára is. Ha sokszor, akkor lehet esélye a németeknek, de erre nem vennénk mérget. Ugyanakkor a 4,55-ös odds azért elgondolkodtató, mert itt a legjobbak is játszanak érdekes eredményeket, elég tényleg csak a hollandok 3-0-ás győzelmére gondolni a németek felett, vagy a tegnapi angol sikerre spanyol földön. Jó kérdés például, hogy mi jár Sané fejében? Meg akarja menteni azt a kapitányt, aki nem vitte ki a vb-re? Vagy csak mi gondoljuk ezt túl, és a Man. City játékosa profi módon áll majd a meccshez?

A tipp(ek)

Első gondolatunk a mindkét csapat gólt szerez opció volt. Ugyanakkor például a whoscored.com vagy a thehardtackle.com is 2-0-át jósol, és elnézve a németek fociját a hollandok ellen, közel sem biztos az a vendég-dugó.

Az unibetnek köszönhetően inkább egy speciális opciót néztünk ki. Hector helyén valószínűleg a Hoffenheim játékosa, Nico Schultz kezd. Ha mégsem, a tétet úgyis visszakapjuk. Ha viszont valóban ő kezd, akkor neki Mbappét kell majd féken tartani, ami nem egyszerű feladat. Közben a támadások építésénél is jelen kéne lenni, szóval első válogatottbeli tétmeccsén nem lesz épp egyszerű dolga. Kereken 4.00-es odds, hogy Nico Schultz lapot kap, ez az opció nálunk mindenképp megér egy próbát.

Ismét jöhet a corner over

A két együttes németországi találkozóján az NL-ben 0-0-ás végeredmény született (többek közt ez is érv, miért nem mertünk a mindkét csapat gólt lő opcióra tippelni), de szögletből azért volt bőven. Szám szerint 12, amiből 10-et a németek hoztak össze. Most a 8,5 szöget fölött opcióra 1,56-os szorzót ajánl az unibet, amit simán el lehet fogadni. Valószínű, hogy jó kis lendületes találkozó lesz, megint lazán 10 fölé kúszhat a cornerek száma.

Címkék: sportfogadás, tipp,