Franciaország - Bolívia: Kiszakadhat a gólzsák Nantes-ban

2019-06-02
A francia együttes Nantes-ban fogadja Bolíviát, amely nyáron a Copa Américán vesz részt. Jó erőfelmérőnek tűnik a világbajnok elleni meccs.

Franciaország - Bolívia

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: vasárnap, 21:00

 

Nantes-ben ütközik meg a világbajnok Franciaország válogatottja Bolíviával. Érdekes párosítás, ez a két válogatott nem sűrűn fut össze, így ilyen szempontból kuriózum a meccs. Franciaország a jövő heti Törökország elleni találkozóra készül, ahol már lesz tét, és majd Andorrában zárják az idényt a francia srácok, az is EB-selejtezős találkozó lesz, akárcsak a törökök elleni.

Bolívia a nyári Copa Américára készül. A bolíviai csapat nincs a csúcson, utolsó 15 meccséből egyet tudott megnyerni, azt is a gyengécske Myanmar ellen. A bolíviai válogatottban nem hemzsegnek a sztárok, valószínűleg Mbappé egyedül többet ér, mint az egész bolíviai utazó keret.

A gallok játszhatnak egy jó otthon, Mbappé, Griezmann és mondjuk Ben Yedder rohamozhat, a középpályán ott lehet Matuidi és Pogba, míg a védelemben például Varane vagy Umtiti, esetleg Lenglet. Világsztárok, és ezek a világsztárok azért képesek csapatként működni, megnyerték a vb-t, és ha kijön nekik a lépés, komoly pofont kaphat Bolívia.

Itt a kérdés az lehet, hogy betalál-e Bolívia. Igazából ez jó kérdés, de van rá sansz. A franciáknak ez nem tétmeccs, Bolívia számára sem az. A dél-amerikai csapat számára egy gól szinte a győzelemmel érne fel, a Les Bleus sem nagyon törne össze, ha mondjuk Areola mattolva lenne.

Mi egy könnyed találkozóra számítunk, ahol a franciák könnyedén lövik majd a gólokat, de talán Bolívia válogatottja is megvillan. Umtitiék képesek rövidzárlatot produkálni, de most még belefér egy-egy kihagyás. Ha Bolívia nem talál be, Ben Yedder és Mbappé akár ketten összehozhatja a hármat, nem beszélve Griezmannról.

Címkék: sportfogadás, tipp,