Franciaország - USA: Pogbáék kitömhetik a fiatalokkal érkező Egyesült Államokat

2018-06-09
Az Egyesült Államok válogatottja szégyenszemre nem jutott ki az oroszországi vb-re, így nem véletlen, hogy nagy fiatalításba kezdtek.

Franciaország - Egyesült Államok

Online sportfogadás tipp: Franciaország góljai 2.5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: szombat, 21:00

 

Franciaország ezzel  a meccsel zárja a felkészülési időszakot, szeretne egy jó kis önbizalom-növelő mérkőzést maga mögött tudni a vb előtt. Erre adott a sansz, mert az ellenfél más kategória. USA szégyenszemre nem jutott ki a CONCACAF zónából, Mexikó mellett Costa Rica és Panama is beelőzte. Sarachan mester épp ezért új alapokat próbál lerakni, és most keresi azokat a játékosokat, akikre majd a jövőben építhet.

Még otthon a gyengélkedő Bolíviát sikerült megverni 3-0-ra, de akkor még a BVB légiósa, Pulisic is játszott, viszont Európába már nem jött el. Ez a fiatal csapat az írek ellen bár vezetett, de 2-1-re mégis kikapott. Most Bolívia és Írország után jön egy Franciaország, és ha a tendenciát nézzük, akkor a Bolívia elleni siker és az írek elleni szűk zakó után jöhet egy nagyobb arányú vereség.

USA kerete nagyrészt fiatalokból áll, a 25-ös keretből 15-en U23-ba is beférnek. Ami még fontosabb adat, hogy 17 játékosnak van 5 vagy kevesebb felnőtt válogatottsága. Egy-két rutinosabb spílert kivéve ez gyakorlatilag az USA U23-as csapata, amely most szembe kerül a vb-re készülő gallokkal. A Les Bleus ráadásul nem csak ennek a meccsnek, a vb-nek is favoritja.

A francia együttes legtöbb játékosa egymaga többet ér, mint az egész USA keret. Szóval a tippünk talán nem ördögtől való, a francia csapat hazai pályán minimum három góllal jobb, mint USA U23-as csapata. Az Egyesült Államok fiataljainak ez egy jó lehetőség, hogy felmérjék, hol is tartanak, Franciaország pedig megmutatja, hová kell majd eljutni.

Várható kezdőcsapatok:

Franciaország: Lloris; Pavard, Umtiti, Varane, Mendy; Kante, Pogba, Tolisso; Mbappe, Griezmann, Dembele
USA: Steffen; Moore, Carter-Vickers, Miazga, Robinson; Trapp, McKennie, Adams; Weah, Sargent, Rubin

Címkék: sportfogadás, tipp,