Fogadóiroda ismertető: Betclic

Sportfogadói szemmel
Személyes tapasztalatok, tippek, trükkök, melyeket érdemes megfontolni, ha sportfogadásra adjuk a fejünket.

 

Be-, és kifizetés:

Egyszerű, gyors, biztonságos. Többfajta módszerrel is feltölthetjük számlánkat: banki átutalás, bankkártya, skrill … -mind biztonságos. Ha bankkártyát használunk, vagy például skrill (moneybookers) segítségével töltjük föl számlánkat, akkor egyből fogadhatunk, nem kell várni, mint banki átutalás esetén.

Aki befizetés előtt utánanéz az irodának, az fog a neten elrettentő dolgokat találni. Való igaz, mikor magyar nyelven is elindult az oldal, voltak gondok. Befizetések nem érkeztek meg időben, bónuszok el-elmaradoztak, a kifizetések gyakran akár egy hónapig is eltartottak. Ezt csak azért jegyzem meg, mert ez a múlt. Kár tagadni, hogy az indulásnál voltak gondok, de azóta személyi változások is történtek az irodánál, és már régóta semmi panasz nincs a Betclic-re. Sőt, azt lehet mondani, hogy az egyik legjobb fogadóiroda, amely magyar nyelven is elérhető!

Első befizetés bónusz:

A Betclic-nél jelenleg 11.000 Ft-os kockázatmentes fogadást találunk, amolyan üdvözlő bónuszként. Ez igencsak kecsegtető ajánlat. Régebben 6.000 Ft volt, most 11.000 - érdemes kihasználni, sőt, inkább azt mondom, kötelező. Ha pedig élünk vele, érdemes 11.000 Ft-tal megrakni az első szelvényünket, ugyanis nem veszíthetünk vele. Ha a tippünk nem jön be, visszakapjuk a tétet. Ezzel pedig vagy tovább fogadunk, vagy ki is vehetjük mindenféle feltétel nélkül! Igen jó ajánlat ez, talán a lehető legjobb ’free bet’ a magyar nyelven elérhető irodák közt.

Kínálat:

Van itt szinte minden a focitól a salakmotorig. Amire fogadni érdemes, itt megtaláljuk. Kár ezt tovább részletezni, a kínálattal nem lesz probléma!

Oddsok:

Az oddsokra talán a legjobb szó az átlagos. Néha előfordul, hogy egy-egy eseménynél, ahol más irodák már csökkentették az oddsot, itt kicsit lassabban reagálnak. Ez alkalomadtán fordul elő, de érik kellemes meglepetések is az embert!

Amiért még érdemes itt körülnézni, az az, hogy néha kockázat nélkül nyerhetünk. Például előfordult a télen, hogy valamelyik számban két sportolóra ún. H2H-ban lehet fogadni. Ez azt jelenti, hogy a 120 fős mezőnyből nem arra fogadunk, hogy ki nyer például egy sprintet, hanem arra, hogy két versenyző közül melyik végez előrébb. Volt olyan, hogy egy versenyzőt olyan ellenféllel párosítottak, aki már a selejtezőben kiesett – és nem egy ilyen alkalom volt! Előfordult, hogy törölték a fogadást, de volt olyan is, amikor simán jóváírták a nyereményt. Nincs annál jobb, amikor csak nyerni lehet, veszíteni nem  :D

Élő fogadás:

Fejlődött ez a rész a kezdetekhez képest, de én valamiért nem szeretek itt élőben fogadni. Észrevettem, hogy élőben nem túl bő a kínálat, sőt az oddsok is elég gyengék, ami az élő fogadásokat illeti. Ráadásul lassan reagálnak, például ha esik egy gól, akár 2-3 percig is ’zár a piac’. Tenisznél, vagy olyan sportoknál, ahol gyorsan változhatnak a szorzók, nagyon idegesítő néha az élő rész. Amikor fogadnál, és bezár a piac, az nagyon idegesítő tud lenni. Itt pedig ez elég gyakran előfordul.

Ügyfélszolgálat:

Sokat fejlődött az iroda ezen a téren is. Live chat is elérhető, így pedig sokkal könnyebb megoldást találni egy-egy problémára, vagy választ kapni a kérdésekre. E-mailben is gyorsan válaszolnak, de ha ’él’ a chat, akkor érdemes használni, elvégre azért van!

Összefoglalva:

Az iroda erőssége a 11.000 Ft-os ’free bet’, azaz ha első fogadásunk vesztes, visszakapjuk a tétet. Ha új lennék az online sportfogadás világában, talán itt kezdenék.

A kínálat megfelelő, az oddsok is teljesen fogadhatóak. A be- és kifizetés is problémamentes, természetes az oldal szabályzatát is érdemes elolvasni, rá kell szánni azt a pár percet, mielőtt a kis négyzetbe kattintanánk. Főleg azoknak érdemes elolvasni, akiknek az első fogadóirodájuk. Fontos, hogy itt is egy lakcímről, egy IP-ről csak egyszer lehet kihasználni a kockázatmentes fogadást!

Régebben kínáltak 2500 Ft-körüli 50%-os újra befizetési bónuszt, mostanában viszont ezek el-elmaradoznak.

Senkit ne ijesszen el, amit a neten különböző fórumokon talál az irodáról. Tény, hogy a kezdeti időszakban adódtak problémák, de mára az egyik legjobb magyar nyelven elérhető iroda.

 

-oak-