Focivébé okostelefonon: iOS-en, Androidon, Windows Phone-on

2014-06-13
Minden operációs rendszerre, okostelefonra és táblagépre elérhető a közmédia legújabb alkalmazása. A szurkolók - Magyarország határain belül – bármikor, bárhonnan visszanézhetik a meccseket.

 

Élőben közvetíti a csütörtökön kezdődő világbajnokság hatvannégy meccsét az M1 és az M2, és a Kossuth rádió is kiemelten tudósít az eseményről. A mérkőzéseket – a FIFA szabályai szerint – geoblokkolva adják, ezért nézhetők csak magyarországi IP-címekről. A közvetítéseket weben a Telesport telesport.hu/fifavb címen és az MTVA FIFA VB applikációiban lehet követni. Az élő közvetítések és a videók lejátszásához Adobe Flash bővítménnyel ellátott böngészőre és folyamatos internetkapcsolatra van szükség.

 

Újdonság, hogy a nézők, felhasználók a meccsekkel párhuzamosan nyomon követhetik a legfrissebb statisztikákat: lövések, labdabirtoklás, kapura tartó lövés, sárga lapok, piros lapok, szabálytalanságok, les, szöglet, védések, blokkolt lövések, szabadrúgások, szerelés, büntetőlövés, 11-es gól, gólpassz felosztásban. A weboldalon a többi között hőtérképen követhető a labda útja, valamint hogy egy-egy játékos a pálya mely részén tartózkodott a legtöbbet. A még bővebb statisztikákat a meccsek után is böngészhetik, összevethetik kedvenc csapataik, játékosaik adatait.

 

Az appban:

élőben közvetítik a mérkőzéseket,

visszanézhetőek a meccsek,

megnézhetőek a meccsösszefoglalók,

elolvashatóak a legfrissebb hírek,

képgalériákat lehet nézegetni,

minden játékosról, csapatról, helyszínről részletes információk olvashatók.

 

Az Android alkalmazás letölthető innen, az iOS innen, a Windows Phone 8 pedig erről a címről.

 

Forrás: telesport.hu

Címkék: labdarúgás,