Focista lesz William herceg születendő gyermeke? Fogadjunk!

2012-12-04
Tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy William herceg és Kate Middleton gyermeket vár. A hír elképzelhetetlen mértékű hisztériát váltott ki a médiában, amiből természetesen a fogadóirodák sem akarnak kimaradni, így számos fogadási eseményt indítottak a gyermekáldással kapcsolatban.

 

A brit fogadóirodák minden elképzelhető és elképzelhetetlen fogadási eseményt felvettek kínálatukba, kezdve a születendő gyermek nemétől és nevétől, a haja színén át egészen addig, hogy mikor és milyen paraméterekkel fog megszületni, vagy éppen, hogy játszani fog-e valaha az angol futballbajnokságban.

  

A PaddyPowernél az is fogadható, hogy ikrek születnek-e, ebben az esetben az iroda kilencszeres pénzt fizet a játékosoknak. Azt, hogy hármas (101.0), vagy még többszörös ikerszülés lesz (501.0) meglehetősen valószínűtlennek tartja a PaddyPower oddsmestere. A William Hill szerint egyébként valamivel valószínűbb, hogy Kate Middleton természetes úton fog szülni (1.67), minthogy császármetszéssel (2.10).

 

A PaddyPower iroda legvalószínűbbnek azt tartja, hogy a baba szőke vagy fekete hajú lesz, ebben az esetben háromszoros pénzt fizetnek, legvalószínűtlenebbnek jelenleg a vörös tűnik, az erre fogadóknak hétszeres pénzt ígérnek. 

 

A neveket illetően a William Hill a legvalószínűbbnek a Frances-t és John-t (mindkettő 10.00), a Charles-t, Elizabeth-et, George-ot és Victoria-t (mindegyik 11.00), valamint a Diana-t (13.00) tartja. A valószínűtlen választások közt olyan neveket találunk, mint Kevin (251.00), Wayne (251.00) és Waynetta (1001.00)

 

A William Hillnél még az is fogadható, hogy a kis herceg játszani fog-e valaha az angol futball bajnokságban, a Premier League-ben. Ha így lesz, az erre fogadók ezerszeres pénzt kapnak jutalmul. 

De ha már foci: A Paddy Powernél fogadhatunk arra is, hogy ki lesz a bébi keresztapja. Az iroda legvalószínűbbnek a nagypapát, Charles herceget tartja (3.0), de furcsa módon David Beckham-nek is adnak némi esélyt (23.0), ha nem is sokat.  A William Hill még ennél is valószínűtlenebbnek tartja, hogy a várva várt csemete 18 éves kora előtt a Vogue divatmagazin címlapján szerepelne, ha mégis így lesz, 34-szeres pénzt fizetnek az erre fogadóknak. 

 
Címkék: fogadás,