Foci-vb 2018: Mexikó Neymarék ellen sem esélytelen

2018-07-02
Az egyenes kieséses szakaszban minden csapat tiszta lappal indul. A Brazília-Mexikó találkozóra is igaz állítás ez, szóval Neymarék felköthetik a gatyát, mert az el Tri volt az, amely legyőzte Németországot, amely aztán magához sem tudott térni.

Brazília - Mexikó

 

Gianluca Rocchi játékvezető fújja majd a sípot, akinek személye itt a vb-n eddig garancia a gólgazdag döntetlenre. Két meccsen fújt, a Portugália - Spanyolország 3-3-mal, a Japán - Szenegál 2-2-vel ért véget.

Brazília a tornát a Svájc elleni 1-1-gyel kezdte, aztán Costa Ricát döcögve, a hajrában szerzett gólokkal sikerült legyőzni. Meglepetésre Szerbia ellen működött talán legjobban a gépezet, Neymar is megszabadult attól a madárfészektől, amit az első meccsen a fején viselt, és rájött, hogy a focival kéne foglalkozni. Szerbiát 2-0-al intézték el Paulinhóék, de ami abban a találkozóban meglepetés volt, hogy a szerbek milyen nyugodtan fogadták, ahogy a brazilok szórakoznak velük.

Mexikó pont ellentétes ívet fut eddig, mert az első meccsen Németországot verték 1-0-ra Lozanóék, jól játszottak, és a sok kontrából még lőhettek volna további gólokat. Aztán Dél-Koreát is sikerült megverni, Mexikó pedig úgy volt vele, hogy hat ponttal nagy baj nem lehet. De majdnem lett, mert a 3. meccsen Svédország nagyon komoly mérkőzést játszott, sorra lőtték a gólokat Toivonenék. Óriási mázlija volt Mexikónak, hogy a Dél-Korea ellen hatalmas favorit Németország nem tudott nyerni, de a történet végét ismerjük...

Ami viszont lehet, hogy Mexikó ezzel le is tudta a 'lyukas' meccsét. Esélytelenként legutóbb Németország ellen lépett pályára, és bizony akkor játszott a legjobban. Jól áll ennek a csapatna az underdog szerep. Gólt lőttek, aztán 3-4 olyan kontrát vezettek, amelyekből további gólokat kellett volna lőni, de a ziccerek kimaradtak, vagy túlkombinálták, és az utolsó passzt rontották el. Erre a braziloknak is figyelni kell.

 

Két fogadási opció az unibet kínálatából

  • Összes kaput eltaláló lövés 8.5 felett @ 1.85

Ami jó hír, hogy az unibetnél ennél az opciónál az esetleges hosszabbítás is számít, tehát ha döntetlen a rendes játékidő vége, akkor a hosszabbítás 30 percét is nézik, és az ottani lövéseket is számítják. Márpedig simán lehet itt döntetlen, Mexikó egyáltalán nem rossz csapat, és Brazília sem csillogott úgy igazán. De egyébként is minden meccs más, a tét egyre nagyobb, és nem lesz minden mérkőzésen gólzápor, mint volt szombaton.

 

  • Összes elkövetett szabálytalanság 27.5 felett @ 1.85

Szintén olyan fogadás, ahol a hosszabbítás is számít, de ennek illene lejönni 90 perc alatt. Csak Neymart 6-7 alkalommal biztos felrúgják, de Williant vagy Jesust sem könnyű tartani. Széleken is sok csatát látunk majd, Marcelo sem fognak unatkozni Fagnerrel a vonalak mellett. A mexikói kontrákat szintén sokszor fogják szabálytalanul megállítani Paulinhóék. Amúgy is két latinos csapatról van szó, nem valószínű, hogy érzelemmentes találkozót látunk, és ilyen meccseken azért jópár játékos képes túlpörögni. Középpályán is sok megállító foult lesz, azt kellett volna csinálnia Argentínának is Mbappé ellen, még a középpályán leütközni, akár sárga lapért cserébe. Paulinhónak és Casemiróak nem kell majd kérvényt benyújtani, hogy a középpályán rúgja fel az ellenfelet. Aztán, hogy ez lapot ér majd, vagy se, az részletkérdés, lényeg, hogy Rocchi lefújja.

Címkék: sportfogadás, tipp,