Foci-vb 2018: Két instant tipp az Uruguay-Egyiptom mérkőzésre

2018-06-15
Pénteken már három meccset rendeznek a vb-n, nézzük is rögtön az elsőt. Uruguay és Egyiptom találkozójára délután 14 órakor (CET) kerül sor az A csoportban.

Uruguay - Egyiptom

 

1. tipp: Lesek száma Uruguay-nál 1.5 felett @ 1.60 (unibet)

Az uruknál nem egy, de minimum két valódi 'kilences' játszik. Suarez és Cavani igazi befejező csatár, mindkettő szeret a leshatáron helyezkedni, és gyakran át is lépik azt a határt. Suarez a LaLiga egyik legtöbbet lesen tartózkodó támadója, sőt a top bajnokságokban is éllovas ebben a tekintetben.

Cavanit sem kell félteni, ő ugyebár nem feltétlenül a gyorsaságából él, így próbálja mindig kicentizni a védők alkotta vonalat, aztán gyakran ő is lesre téved. Csak ennek a két játékosnak hozni kéne az overt, de ott vannak a szélsők, és ott vannak a rögzített szituációk, amikor akár Godin, vagy bármelyik védő és középpályás lesre 'futhat' egy szabadrúgásnál.

 

2. tipp: Első félidő hosszabbítása 2 perc (4.00) / 3 vagy több perc (8.00)

Korábbi cikkünkben írtunk a VAR-ról, hogy befolyással lehet a vb-mérkőzésekre. Ez igaz is, bár a nyitómeccsen nem használta fel Pitana játékvezető a VAR-t, egyből egy meccsen be is jött, hogy a szokásos 0 és 1 perces ráadásnál többet tesz rá a spori. Tegnap azért mákunk volt, mert a VAR nélkül is jogos volt a 2 perc ráadás, volt ugyanis két sérülés, és volt csere is. Ez az Uruguay-Egyiptom meccs aligha lesz finom. Kemények az uruk, de Egyiptomot sem kell félteni. Simán fog állni a játék sérülések miatt már az első félidőben, valószínűleg lesz ápolás is. A VAR-t is felhasználhatják, ami szintén időt vehet igénybe. Szóval itt is jöhet egy nagyobb ráadás (mint ahogy a vb minden meccsén). A 2. perces hosszabbítás 4.00-es odds, ha minimum 3 percet tesz rá a játékvezető, az 8.00-as szorzót jelent.

Címkék: sportfogadás, tipp,