Foci-vb 2018: James-ék vagy Lewandowskiék csomagolhatnak?

2018-06-24
Vasárnap este egy olyan meccset rendeznek a vb-n, ahol a vesztes csapat valószínűleg kiesik. Ha Japán és Szenegál netán ikszel, akkor biztos. Szóval vélhetően bőven lesz feszültség a Lengyelország-Kolumbia mérkőzésben.

Lengyelország - Kolumbia

Kezdés: vasárnap, 20:00  /Helyszín: Kazan/

 

César Arturo Ramos nevét mindenek előtt meg kell említeni, ő az a játékvezető, akinek feladata lesz a meccs koordinálása. A mexikói sípmesternek munkája bőven lesz, de már rutint szerzett itt a tornán. Ő vezette a Brazília-Svájc találkozót, egy másik Dél-Amerika - Európa párharcot.

Azon a meccsen négy sárgát osztott ki, de lehetett volna több is, mert főleg Svájc okot adott rá. A hosszabbítás perceit sem mérte szűkmarkúan, az első fi. végén 2 percet, a második végén 5 percet hosszabbított, amiből a végére 7 lett.

Latin játékvezető, így hozzá lehet szokva a sok büntetőlapos meccsekhez. Vélhetően most is sokat mutogatja majd a lapokat, hisz a lengyelek, de főleg a kolumbiaiak nem szoktak puhán játszani. A 3.5 büntetőlap felett opciót 1.72-ért nem igazán lehet rossz opciónak nevezni, de a piros lap (4.40) is sokkal kisebb odds mellett fogadható, mint átlagban. Szinte minden meccsen 5.00 fölött szokott lenni a piros szorzója, itt most csak 4.40. Nem véletlen, a bukik is sejtik, hogy itt jó sansz van rá, hogy a piros kártya is felmutatásra kerül.

 

Pár opció a meccsre

  • Első félidő hosszabbítása 3 vagy több perc @ 5.50 (unibet)

Ramos a Brazília-Svájc meccsen 2 percet tett rá az első 45-re, ott egy ápolás volt, ami igazából kettő, mert egyszerre kellett két játékost ápolni. Itt simán benne két-három ápolási szünet, egy kis videóbírózás, netán egy csere, máris jogos lenne a 3 perc ráadás. Nem azt mondjuk, hogy a tuti tipp kategória, de simán megér egy próbát

  • Lapok száma 3.5 felett @ 1.72 (unibet)

Mivel eleve sok szabálytalanság lesz, ezért valószínű, hogy előbb-utóbb Ramos sporinál is betellik a pohár. Mindkét csapat, de főleg kolumbiai oldalon akadnak dumagépek, akik nem nagyon tudják tartani a szájukat, a lengyelek pedig vélhetően Cuadradót nem tudják majd tartani. Simán jöhet a lap időhúzásért, amelyik együttes jól áll, a vége felé simán húzza majd az időt akár sárgákért cserébe is.

  • Összes elkövetett szabálytalanság 25.5 felett @ 1.65 (unibet)

A Brazília-Svájc meccsen 31 szabálytalanságot jegyzett fel a FIFA, ennyi valószínűleg itt is lesz. Nagy a tét, nagy a feszültség, fogják faragni egymást rendesen.

Címkék: sportfogadás, tipp,