Foci-Eb tippek: Olaszország - Írország

2016-06-22
Nincs pechesebb az olasz válogatottnál! A taljánok két kör után csoportelsőként biztosították a továbbjutásukat, ám tegnap a spanyolok meglepő zakója miatt a legjobb 16 között a nyolcaddöntőben Olaszország-Spanyolország mérkőzést rendeznek.

Olaszország - Írország

Tipp: Kaput eltaláló lövések száma: 7.5 felett

Unibet odds: 1.90

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 21:00

 

Olaszország megszívta. Nincs erre jobb szó. Amikor két kör után fixen csoportelsők lettek Buffonék, nem gondolták, hogy cserébe megkapják a torna egyik fő esélyesét, a spanyol válogatottat. Az olaszok pechje, hogy ez ellen már nem tudnak tenni, ha kikapnak 10 góllal ma este, akkor is a csoport élén zárnak. Egy estéjük volt feldolgozni a sokkot, ma már a harmadik csoportmeccsre készülődnek, de valószínűleg a fejekben már a spanyolok elleni találkozó jár!

Az íreknek viszont nem kell gondolkodniuk, nekik nyerni kell. Egyszerű a képlet, hisz ha nyernek, akkor ott vannak a legjobb 16 között, ha iksz vagy vereség a vége, Írország búcsúzik.

Nem valószínű, hogy az olaszok 100%-on pörögnek majd. Bár ki tudja, hisz Conte vélhetően azokat küldi pályára, akik eddig nem, vagy csak keveset játszottak. Márpedig könnyen lehet, hogy egy-két játékos többet pályára sem kerül, ők aligha fognak tartalékolni.

Az olaszok várható kezdőcsapata:

Sirigu-Barzaghli-Ogbonna-Darmian-De Sciglio-Florenzi-Sturaro-Motta-El Shaarawy-Zaza-Immobile

Candreva sérülés miatt nem játszik, a fix kezdők pedig rápihenhetnek a spanyolokra...Egyébként, ha az olaszok nem lazázzák el, akor akár nyerhetnek is, hisz ez sem egy gyenge csapat, ráadásul a játékosok frissek, míg az írek aligha lesznek azok. Ráadásul az írek vállát nyomja a teher, az olaszok tét nélkül, könnyedén focizhatnak, hisz ha hibáznak, akkor sem történik tragédia.

Az írek várható kezdőcsapata:

Randolph-Coleman-Duffy-Keogh-Brady-Quinn-Whelan-Hendrick-Hoolahan-Walters-Long

Az írek önbizalmának aligha tett jót a belgák elleni sima 3-0-ás zakó. Ott sok közük főleg a 2. félidőhöz nem volt. Ettől függetlenül minden meccs más, és abban azért bízhatnak, hogy a taljánok nem fognak megszakadni. Ha mégis, akkor Waltersék nagyon könnyen kikaphatnak...

A mi tippünk, hogy az olasz 'cserék' odateszik magukat, és az olasz kezdő akar is focizni. Tényleg könnyen lehet, hogy többen a mai kezdőből már nem, vagy csak percekre állnak be. Az íreknek meg menni kell előre a gólszerzés reményében, hisz nekik csak a győzelem ér továbbjutást. Nyílt, szórakoztató meccs lesz ez, az unibet valószínűleg picit, de csak egy picit alábecsülte a kaput eltaláló lövések számát, amely jó eséllyel lépi majd túl a 10-et. Az írek nem állhatnak be bekkelni, az olaszok sem fognak tipikus olaszos játékot játszani, akkor sem tették, amikor volt tét... A kaput eltaláló lövések száma el fogja érni a 8-at!
 

Címkék: sportfogadás, tipp,