Floyd Mayweather 15 millió dollárral fogadott a Denverre

2014-01-29
A világ legjobban kereső sportolója, Floyd “Money” Mayweather, veretlen váltósúlyú bokszoló a legújabb hírek szerint 15 millió dollárt, vagyis 3,3 milliárd forintot tett fel arra, hogy a Denver Broncos nyeri vasárnap a Super Bowl-t.

 

A Vegas Gambling Steam tette közzé először a Twitter csatornáján azt a hírt, miszerint Mayweather monumentális, 11,86 millió ausztrál dollár értékben fogadott arra, hogy a Broncos több mint két ponttal fogja megverni a Seattle Seahawks-ot a magyar idő szerint hétfő hajnalban kezdődő amerikaifoci döntőben.  Más hírek szerint Mayweather 2,96 millió dollárt tett még arra is, hogy a Broncos fog vezetni a félidőben. 

 

Mivel egy iroda sem olyan bolond, hogy ekkora téteket bevállalna, Mayweather állítólag hét különböző ügynökség és négy offshore számla segítségével tette meg ezeket a hatalmas fogadásokat.

 

 

Nem ez az első eset, hogy Mayweather nagy tétekben fogad különböző sporteseményekre. Tavaly 220 ezer dollárt tett fel arra, hogy a Texas A&M egyetemi futballcsapat több, mint 17 ponttal fog vezetni félidőben a Southern Methodisttal szemben. Akkor 200 ezer dollárt nyert..

 

Ezek egyébként csak aprópénzek Mayweather életében, aki egy-egy meccsén akár 50 millió dollárt is megkeres. Mayweather eddig mind a 45 mérkőzését megnyerte, többen minden idők egyik legnagyobb bokszolójának tartják. 

 

Nem véletlenül „Money” a beceneve, híresen imádja a pénzt, többször is nagy kötegnyi bankjeggyel fotóztatta le magát, és a képeket aztán előszeretettel osztja meg a közösségi médiában. 

 
 
Címkék: sportfogadás,