Ferencváros - Sūduva: A Groupamában jöhetnek a Fradi-gólok!

2019-08-29
A Fradinak a nyári nemzetközi meccsein egy erős ellenfél után jön egy 'gyenge'. A Ludogorets ellen a Vallette, aztán a Dinamo ellen a Sūduva. Nincs mese, érvényesíteni kell a papírformát!

Ferencváros - Sūduva

Európa Liga selejtező - visszavágó

 

Online sportfogadás tipp: A Ferencváros góljainak száma 1,5 felett

Unibet odds: 1,54

Kezdés:  2019.08.29. 20:00

 

A Fradi nagy lehetőség előtt áll, hisz a BL-ben a Dinamo azért rágós falatnak bizonyult, de Fortuna nem engedte el a Fradi kezét, hisz az EL-ben ennél a Suduvánál gyengébb csapatot aligha kaphatott a magyar bajnok.

A Litván együttes hazai pályán sem mutatott semmit, amitől félni kellene. Játékban gyengék, kombinatív, modern, rövid passzos focit ezen a szinten képtelenek játszani, egyetlen fegyverük a beívelések, szabadrúgások, szögletek utáni szituációk, mert a levegőben bizony van keresnivalójuk. Ha párszor eljutnak a Fradi kapujáig, és szögletekhez jutnak, szabadrúgásokat harcolnak ki, akkor bizony képesek lehetnek gólt szerezni.

Azt az első találkozón is érezni lehetett, hogy a Fradi jobb csapat. Sokkal több lehetősége volt gólt lőni, de nem jött össze semmi. Mezőnyben az FTC dominált, ami jó jel. Jó jel, mert ismerjük a Fradit, és tudjuk, hogy nem idegenben a legacélosabb. A Groupamában hazai közönség előtt vélhetően sokkal jobban megy majd a játék. Fáradtságra sem lehet panaszkodni, a Puskás elleni kezdő és a csütörtöki kezdő maximum egy-két poszton egyezik majd meg.

Marco Guida, egy olasz játékvezető fújja majd a sípot, jó barátja a lapoknak, kár, hogy nem nagyon kínálnak büntetőlapos opciókat a fogadóirodák. Szóval maradunk a góloknál, hisz elvégre gólra játsszák a focit. Ebből pedig a Fradinak kéne úgy 2-3 minimum, hogy ha netán a litvánoknak is összejön egy dugó, akkor se legyen nagy vész. Minden olyan döntetlen, ahol vannak gólok, az már a Fradi búcsúját jelenti.

Viszont az első meccs alapján itt az FTC-nek gólokkal kellene győznie. Elég csak annyi, hogy idegenben a Fradi 9 szögletig jutott el, míg a hazai csapatnak egy sem jött össze. A magyar bajnok 8 kaput eltaláló lövést hozott össze, a Suduva 1-et. Ezek is azt jelzik, hogy hazai pályán ha a Fradi képes emelni játéka színvonalán, akkor nagy baj sem a tippel, sem a továbbjutással nem lehet. A hétvégi bajnokit is ennek a találkozónak rendelte alá a csapat, mi bízunk az FTC-ben, ezt az erős túlzással középszerű litván együttes a Groupamában illene komolyan megverni.

Címkék: sportfogadás, tipp,