Ferencváros - Ludogorets: Ötöst kap a Fradi (is)?

2019-10-03
A Fradi kaphat ötöst így is, meg úgy is, de lehet, hogy az osztályzat egy közepes lesz itt is, meg ott is.

FTC - Ludogorets Razgrad

Online sportfogadás tipp: Razgrad góljai 1,5 felett

Unibet odds: 2,70

Kezdés:  2019.10.03. 21:00

 

Lengyel-magyar, két jó barát, kezdődik a mondás. Az UEFA lengyel játékvezetőt küldött a meccsre, így ez talán nem okozhat gondot, biztos jobb Frankowski, mint egy Mateu Lahoz...

Sok víz lefolyt mindenféle folyón, mióta az FTC kettős győzelemmel kiejtette a Ludogorets csapatát a BL-ből. Aztán mindkét klub a Európa Liga főtáblájára jutott, ami az FTC-nek újdonság, a Ludogoretsnek azért nem idegen terep a nemzetközi kupák főtáblája.

A Fradi azért párszor meg lett marva a Ludogorets kiejtése után, gondoljunk csak a Puskás elleni zakóra, ahol négyet kapott az FTC, de megkapta a 4 dugót a Dinamo elleni visszavágón is. A Ludogorets a Fradi elleni kettős vereség után összekapta magát (egyébként a Fradi ellen sem játszott rosszul, csak nem volt szerencséje), és zsinórban 18 mérkőzés óta veretlen.

Szóval összekapta magát a bolgár társaság, és hogy milyen formában van, jól mutatja a CSKA elleni győzelme. A csoport favoritját 5-1-re verte a Razgrad, hiába került hátrányba a 11. percben, öttel tudott válaszolni.

Ami az FTC-t illeti, azért az Espanyol elleni 1-1 után lejátszott három meccset, de egyik sem volt igazi vérbeli rangadó. ZTE, Iváncsa, Kisvárda voltak az FTC ellenfelei, és ha nyögvenyelősen is, de hozta a kötelezőket. Mondjuk egyik meccsben sem volt köszönet, a ZTE és a Kisvárda elleni találkozókon szenvedett a Fradi, mint malac a jégen. Persze más játszani a defenzív Várda ellen, meg más a Ludogorets ellen. A bolgárok ellen megint lehet kontrázni, nyáron is ez vezetett eredményre. Viszont a jelenlegi FTC-ben nincs már meg az a tűz, ami megvolt nyáron. Picit a keret is átalakult, Rebrov pár poszton kényszerűségben is változtatni kényszerül. A gólokat meg Leandro kénytelen lőni, a támadók finoman szólva is homályosak... Botka és Dvali nem játszhat csütörtökön sérülés miatt, így a hátsó sorban ismét lehetnek bajok. A középpálya kevésbé acélos, mint volt nyáron, igazából ahol megyünk előre az őszbe, meccsről-meccsre súlytalanabb. Van, amikor elfogadható a középpályások teljesítménye, de sokszor olyan semmilyen. Azért egy magyar bajnoktól egy ZTE és egy Kisvárda ellen sokkal, de sokkal többet várunk.

Az fix, hogy a Ludogorets most már nagyon meg akar verni egy magyar csapatot, hisz korábban a Vidi, most meg a Fradi babrált ki vele. Viszont a bolgár együttes sem a védelméről híres, így a győzelemhez valószínűleg nem elég majd nekik egy gól. Orrmotoros csapat a Ludogorets, ám ha egyszer kijön a lépés a bolgároknak, és nem csak ordító ziccerekig, kapufákig jutnak, akkor bizony könnyen ráfázhat a Fradi, mert bele lehet futni egy Dinamo-féle négyesbe... Erre azért mi sem merünk fogadni, de arra azért jó esélyt látunk, hogy a Ludogorets legalább kétszer behúzza a mattot Dibuszék ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,