Felmondott, majd pár nap múlva 960 milliót nyert a lottón

2017-02-22
Egy colorado-i nő január közepén kilépett a munkahelyéről, majd pár nappal később megnyert egy 3,3 millió dolláros lottófőnyereményt.

 

A Colorado Lottótársaság közleménye szerint Yahnique S. akkor mondta fel nővéri állását, mikor érezte, hogy kezd kiégni. 

“Január 17-én dolgoztam utoljára, és még nem volt semmi konkrét tervem.” – mesélte a szerencsés asszony. 

 

Január 28-án Yahnique – aki már több mint 30 éve lelkes lottójátékos volt – megnyerte a Colorado Lotto főnyereményét azzal a szelvénnyel, melyet a helyi szupermarketben vett. Elmondása szerint nem saját, hanem gépi számokkal játszott, tehát a véletlenszám generátor hozta meg a szerencséjét. A nyerőszámok a 10-14-25-30-31-32 voltak.

 

 

Mikor látta a lottótársaság oldalán, hogy nyert, azonnal szólt a férjének. Mikor a férfi meglátta, hogy a képernyőn lévő számok tényleg egyeznek a szelvényükön lévővel, először azt hitte, hogy valami átverés.

“Nagyon gyanakvó voltam, de aztán azt gondoltam, hogy mégsem hekkelhette meg az egész weboldalt.” – mesélte a férje, Bruce. „Úgy értem, ért a számítógépekhez. De azért nem ennyire.”

 

A pár életjáradékként kérte ki a nyereményt, így 25 éven keresztül évi 3.312.287 dolláros csekkeket fognak kapni. Azt tervezik, hogy a pénzből először kifizetik a számláikat, és felújítják a házukat. 

 

Szerda este 117 milliárd forint a tét a Powerball lottón