Felmérés a legmenőbb nyerőgépekről

2013-01-22
A 73 üzemeltető 245 kaszinójában végzett felmérés 256 ezer nyerőgépet érintett.

 

A Todd Eilers és Frank Fantini szerencsejáték ipari közvélemény-kutatók által készített felmérés arra a megállapításra jutott, hogy 2012 negyedik negyedévében a Wheel of Fortune felülmúlta az összes többi nyerőgépet. A második helyen holtversenyben a Michael Jackson nyerőgép és a Megabucks végzett.

 

Michael Jackson témájú nyerőgépek

 

A Wheel of Fortune és a Megabucks gyártója, az IGT vezette a negyedik negyedév eladási listáját – a felmérésben résztvevők a játékaik 34 százalékát a renói székhelyű cégtől vásárolták. A Las Vegas-i Bally, a Michael Jackson témájú nyerőgép gyártója lett a második, az eladások 16 százalékával. A WMS az értékesített gépek 9 százalékát tudhatta magáénak, azonban ő vezette a lízingelt gépekről készített listát.

 

Megabucks

 

Az új rendszerek közül az olyan kép-a-képben technológiát alkalmazó játékok vonzották legjobban a kaszinóüzemeltetők figyelmét, mint például a Bally iView rendszere. A felmérésben résztvevők harmada állította, hogy ilyen rendszert tervez vásárolni ebben az évben.  

A Bally Technologies iView rendszere a virtuális lóverseny élményét kombinálja a nyerőgépével, a játékosok animált lovakra fogadhatnak a képernyő megérintésével, és extra bónuszpontokat szerezhetnek, ha az ő lovuk fut be elsőként a célba.

 
 A legmenőbb: Wheel of Fortune
 
Címkék: nyerőgép,