Fél év alatt kétszer is nyert lottójátékon – multimilliomos lett

2018-12-14
Egy 28 éves afrikai bevándorló öt hónap leforgása alatt kétszer is dollármilliókat nyert a lottón Kanadában.

 

A Western Canada Lottery Corporation közleménye szerint Melhig Melhig két szelvénnyel összesen 2,7 millió dollárt, tehát úgy 575 millió forintot nyert a lottón.

 

Melhig először áprilisban nyert, akkor 1,2 millió dollárt egy 20 dolláros instant lottójátékon, melyet egy a lakóhelyéhez közeli boltban vett. Melhig Afrikából vándorolt be a családjával Kanadába, elsődleges célja az volt, hogy otthonra leljenek. “Minden új. Van egy szép kertünk, jó iskolák vannak a közelben. Imádunk itt élni.” – nyilatkozta.

 

 

Aztán augusztusban Melhig bement a Giant Tiger elnevezésű boltba, hogy vegyen valami játékot a gyerekeinek. Mikor a pénztáros vissza akarta adni neki egy 20 dollárost, Melhig kért inkább egy Scratch’N Win elnevezésű sorsjegyet. 2 millió dollárt nyert vele! “Hihetetlen. Annyira boldog vagyok!” – nyilatkozta. A másodjára nyert pénzből a család jövőjét szeretné megalapozni.

 

Azt tervezi, hogy indít egy vállalkozást – egy benzinkutat vagy autómosót. „De a legfőbb célom, hogy visszamenjek tanulni.” – mondta. „Fejleszteni szeretném az angoltudásom és a kommunikációs képességeimet. Szeretnék valami hasznosat is tanulni, mint például a kárpitosságot.”