Fél év alatt kétszer is 1 millió dollárt nyert a lottón egy család

2014-05-05
Egy hihetetlenül szerencsés new brunswick-i család megcáfolta azt a mítoszt, miszerint a villám nem csap be kétszer ugyanoda…

 

Evangeline Richard a legújabb dollármilliomos New Brunswickban, ráadásul úgy, hogy decemberben már egyik gyereke is nyert 1 milliót a lottón. 

Richards szerint a titok az állandóságban rejlik!

“Szerdán és szombaton is játszom, minden héten”, árulta el az újságíróknak a 86 éves asszony. Mint kiderült, a hölgy már 30 éve vásárol rendszeresen lottót, a nyereményt pedig a családjával fogja megosztani. „A gyerekeim az elsők a sorban, csak azután én magam, hiszen én már öreg vagyok.”

 

 

Két gyerekének egyike november 27-én nyert 1 millió dollárt hatos lottón, melyet decemberben vette fel a lottótársaságtól. Annak a játéknak a nyerési esélye 1 az 5,7 millióhoz volt. Az idős hölgy esélyei most ennél valamivel jobbak voltak: 1, az 5,2 millióhoz. 

Fia ígéri, hogy a pénzt jól fogják felhasználni. „Mivel anyám nem vezet, talán elvisszük majd egy kaszinóba, mert szeret játszani.” – mondta. 

 

Az Atlantic Lottery lottótársaság szerint annak esélye, hogy egy családban két lottómilliomos is legyen, hihetetlenül kicsi. „Már közel 11 éve dolgozom itt, de ilyet még nem tapasztaltam.” – ismerte be Carla Bourque.

 

Richard asszony bevallotta, hogy kellemes meglepetés volt a fia halála után megnyerni ezt az összeget, de nem cserélné el semmire, ha ismét visszakaphatná őt. A fiú karácsony napján halt meg rákban. „Karácsony napján, és öt nappal a születésnapom után.” mesélte a hölgy. „Mind a két milliót odaadnánk, ha visszakaphatnánk őt.”

 

A család úgy nyilatkozott, hogy annak ellenére, hogy most öt hónap leforgása alatt nyertek 2 millió dollárt, továbbra is lottózni fognak.