Fehérvár: meg kell támadni a második meccset

2014-04-07
Pal Oldrup Jensen vezetőedző szerint a fegyelemnek és a csapatmunkának köszönheti a Fehérvár KC, hogy 25-24-re nyert az Esbjerg otthonában a női kézilabda EHF Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

 

„Jó meccset játszottunk, egységesen dolgoztunk és fegyelmezettek voltunk. A fegyelmezettségünk és a taktikánkba vetett bizalmunk voltak a sikerünk kulcs összetevői. Természetesen a jó védőmunka rengeteget segített rajtunk, és megfelelő önbizalmat adott nekünk" - mondta a magyar csapat norvég vezetőedzője a klub honlapjának.

 

Hangsúlyozta: az idegenbeli győzelem azonban nem jelent többet annál, minthogy teljesen nyitott maradt, ki lesz képes a döntőbe jutni. Ahogy fogalmazott: meg kell támadniuk a második meccset.  "A legjobbunkat kell nyújtsuk, hogy itthon is nyerjünk! Erős ellenféllel találkozunk, ezért jól kell teljesítenünk ahhoz, és a játékosaink egész sorának jelentős szerepet kell vállalnia abban, hogy továbbjussunk" - tette hozzá Jensen.

 

Megjegyezte: a szurkolók lehetnek a nyolcadik játékosuk, és ők olyan tényezők, ami a fehérvári csapatnak kedvez. A visszavágót szombaton Székesfehérváron rendezik 20 órától. A másik ágon az Asztrahanocska 31-24-re nyert a szintén orosz Lada Toljatti ellen az első felvonáson.

 

Forrás: MTI

Címkék: kézilabda,