Fehérvár - Ferencváros: Mikor, ha nem most?

2020-10-29
A Fradi a sírból hozta vissza a Kijev elleni meccsét, és mentett pontot 0-2-ről. Igen ám, de meddig lehet bírni a kettős terhelést?

MOL Fehérvár - FTC

NBI

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.62

Kezdés: 2020.11.01. 16:00

 

Az NBI 2020/21-es kiírásának papíron az FTC az esélyese jelenleg, a Fradi bajnoki címe 1.30-cal fogadható jelenleg. Aztán jön a Vidi közel háromszoros pénzért, a többiek pedig reálisan nézve a 3. helyért lehetnek versenyben.

Jelenleg az FTC vezet, sőt egy meccsel kevesebbet játszott, mint a Vidi, így szerzett és vesztett pontok tekintetében is jobban áll a zöld-fehér mezes együttes. Viszont -ha minden jól megy, és a covid nem szól közbe-, ebben a bajnokságban is háromszor találkozik a Vidi a Fradival, ezeken a meccseken pedig 9 pont gyűjthető.

A Fehérvár a döcögősebb rajt után magához tért, utolsó 5 bajnoki meccséből négyet megnyert, és egyet adott ikszre. Nikóék összehoztak 20 gólt, ami hét meccsre elosztva szép, ami kicsit sok, az a kapott 10 dugó. Nem akármilyen szériát épít a Fehérvár, hisz hét bajnokit játszott idén, és mind a hét alkalommal lőtt és kapott is gólt. Őszintén szólva minket meglepne, ha a széria nem folytatódna.

A Vidit aligha fárasztotta le úgy a Gárdony elleni MK meccs, mint a Kijev elleni az FTC-t. Ráadásul a Fradi kegyetlen terhelést kap, és hiába forgatja a játékosait Rebrov, azért látni a fáradtság jeleit. Az FTC a Kijev elleni első félidőben nem volt a pályán. Rengeteg hiba, és gyakorlatilag olyan passzokat rontottak, amit egy fitt játékos általában becsukott szemmel hangra a társhoz tesz. Aztán ott volt az UTE elleni végjáték, Bacsa frissen csereként beállva nagyon nagy bonyodalmat okozott az FTC védelmében, büntetőt is kiharcolt, más kérdés, hogy az UTE légiósa az égbe lőtte. Nem csoda, ha látni az FTC-n a fáradtságot, ha néha kihagy a koncentráció, hisz nagyon nagyot ment a selejtezők során, most zsinórban jönnek a slágermeccsek, Barca, UTE, Kijev, most Vidi aztán Juve... Frimpong UTE elleni brutális 'belépője' is a fáradtság számlájára írható. Hiába forgatja Rebrov a játékosait, ettől még a tény az tény, fizikálisan a Vidi mindenképp jobb állapotban van.

A mi tippünk, hogy a fehérváriak mindenképp nyerni akarnak, és minimum egyszer mattolják is az FTC-t, vagy a meccs elején, vagy a végén, vagy a kellős közepén, de a Vidi talál egy gólt. Majdnem 3 gólt lő ez  a csapat meccsenként, egyet a Fradi ellen is talál. Viszont a Vidi eddig minden meccsén kapott minimum egyet, pont az FTC ellen ne kapna? Mak és Boli például biztosan kezd, Tokmac is pályára kerül, ha nem kezdőként akkor csereként. Rebrov hosszú távban gondolkodik, a bajnoki meccseket sem lazsálja el az FTC-vel. Tény, hogy a Kisvárda és az UTE ellen sem kapott gólt a Fradi, de mindkét meccse volt több komoly ziccere az ellenfélnek.

A mi tippünk tehát az, hogy mindkét együttesnek lesznek jobb és rosszabb percei, periódusai. Egyik védelem sem sebezhetetlen, és mindkét oldalon vannak gólérzékeny játékosok. Az odds-ból (1.62) látszik, hogy a fogadóirodák is várják a BtTS-t, mi pedig ezúttal egyet értünk velük. Tempós, lendületes meccset várunk, ahol mindkét csapatnak lesznek helyzetei és góljai.

Címkék: sportfogadás, tipp,