Fehéroroszország, a kakukktojás

2020-04-06
A 22bet eddig is élen járt a speciális fogadási opciókat illetően, és ez nem változott. Most pedig a koronavírussal kapcsolatban is rengeteg opciót kínál az ügyfelei számára.

Fehéroroszország, amely egy másik úton jár

 

Aljakszandr Lukasenka, a fehérorosz elnök dacol a világgal. Nem akarunk mi senkit senkihez hasonlítani, nem is tisztünk, egyszerűen vannak a nagyvilágban vezetők, akik picit másképp gondolkodnak, mint a többség. Ez nem a jó vagy rossz kérdése, csak egyszerűen más az út.

Aljaszandr Lukasenka pályafutása során már mindenkivel összeakasztotta bajszát, az USÁ-val, az EU-val és a nagytestvérrel, Oroszországgal is. Amíg a legtöbb országban a határokat lezárták, addig a fehérorosz elnök 'abszolút hülyeségnek' nevezte a határzárat.

Ő másképp viszonyul a kialakult helyzethez, és nem akarunk mi komolyabban belemenni a politikába, melyik a helyes út, de Lukasenka egyelőre kitart, és hű az elveihez mindenféle tekintetben.

Amíg a világjárvánnyal kapcsolatban az 'átlag' maszkot és otthon maradást, rendszeres kézmosást, fertőtlenítést javasol, vagy ír elő, addig a fehérorosz elnök szaunázást javasol. Traktorozásra bíztat, műveljenek földet az emberek, és igyanak vodkát. Igyanak vodkát, de nem munkában, minimum napi fél decit, és ha már ott a vodka, mossanak is vele kezet. A maszkról nem nagyon akar hallani.

A fehéroroszoknál a sportélet sem szünetel, javában zajlik a labdarúgóknál az élvonalbeli bajnokság, jégkorong bajnokságok, teremfoci a legmagasabb szinttől az amatőr szintig. Közben azért sokan nem értenek egyet az elnökkel, például a fehérorosz foci talán legnagyobb alakja, Hleb sem osztja az elnök 'nézeteit' Hleb úgy vélekdeik, nem ez a helyes út, amelyre Lukasenka vezeti a népét. Sok szurkoló bojkottálja a meccseket, bár a fehérorosz élvonal nézőszámai azért eddig sem verdesték az egeket.

A hivatalos adatok szerint a fehéroroszoknál 562 regisztált fertőzött van (04.06.), és 8-an haltak meg, miközben 52-en már meggyógyultak. Ezek tehát a hivatalos számok.

Fehéroroszág lezárja határait legalább egy napig 2020 június 1-éig?

  • Igen @ 1,87
  • Nem @ 1,87

A mi tippünk, hogy nem fogja. Azok az emberek, akik ennyire magasra jutottak, azok nem nagyon szeretik elveiket feladni. Lukasenka sem fogja, aki ráadásul kategorikusan kijelentette, hogy abszolút hülyeségnek tartja a határzárat, és ez az egész csak pánikkeltés meg praganda...

A 22Bet egyébként sok, a koronavírussal kapcsolatos fogadást kínál, akit érdekel, érdemes szétnézni.

*Közben az előző naphoz képest 138 új esetet regisztráltak, és 5 halálos áldozata lett a COVID-19-nek 24 óra leforgása alatt Fehéroroszországban.

Címkék: sportfogadás, tipp,