FTC - DVSC: Gálameccset várunk!

2019-05-11
A Fradi utolsó hazai bajnokijára készül, ráadásul teszi ezt bajnokként. Minden ideális egy jó meccshez, ráadásul még az ellenfél is ideálisnak nevezhető, mert a Lokira sem jellemző a bunkerfoci.

FTC - DVSC

Online sportfogadás tipp: 2,5 gól felett

Unibet odds: 1,58

Kezdés: szombat, 19:30

 

Sok mindent lehet mondani a Fradira, de azt nem, hogy ne szolgálná ki a közönséget. Tény persze, nem a Liverpool, de a Fradi megteszi, ami tőle telik, a játékosok pörögnek, és a gólokat is lövik becsülettel. A zöld-fehérek otthon 10 NBI-es meccs óta 100%-osak, legutóbb még épp a DVSC rabolt pontot a Groupamából egy 2-2-vel. Aztán emlékezhetünk a DVSC-FTC-re tavaszról, amikor a Loki egy ollózós góllal nyerte meg a meccset 2-1-re, szóval a Fradinak azért lenne mit törleszteni.

Ami biztos, Lanzafaméék lövik a gólokat, és Davide ráadásul még gólkirály is lehet. A pletykák arról szólnak, hogy Lanzafame visszamegy a Hondvédhoz, meg arról is hallani, hogy Böde is piros-feketébe öltözik, szóval akár mindkét spílernek a búcsúmeccse is lehet a szurkolóktól, a Fraditól, bár Böde játékára azért nem tennénk pénzt.

Lényeg a lényeg, a Fradi gátak nélkül focizhat, és láttuk például épp a Kispest ellen, hogy a védelem már annyira nem koncentrál, így a kapott gólok is benne lehetnek a pakliban .De a tippünkhöz még Loki-gólok sem biztos, hogy kellenek, hisz a Ferencváros otthon utolsó 6 bajnokijából négyszer is eljutott min. 3 gólig, de a Vidi négyet, a DVTK egyenesen hetet kapott. A hajdúságiak pedig talán picit elfáradtak, a MK-ban a Vidi 3ármat gurított Debrecenben, aztán legutóbb bajnokin a Kisvárda is triplázott.

Ha a Várda hármat lőtt idegenben, akkor ez sikerülhet a bajnokcsapatnak is hazai pályán. Igazából a tippünk, hogy a Fradi egymaga meglövi a hármat, de valószínű, hogy azért a Loki is összegereblyézik egy-két gólt, utolsó négy bajnokiját nem volt képes Dibusz lehozni kapott gól nélkül, ami persze nem az ő hibája, bajnokként eleve valahol érthető némi koncentrációvesztés.

Címkék: sportfogadás, tipp,