FK Isloch Minsk - FK Slutsk: Ezúttal bízunk a statisztikában

2020-04-05
A fehérorosz bajnokság 3. fordulójának záró meccsét az Isloch és a Slutsk játssza. A mi tippünk, hogy kevés eseményt hozó, unalmas összecsapást látunk majd.

FK Isloch Minsk - FK Slutsk

Fehérorosz Premjer Liga

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok 5,5 alatt

Unibet odds: 1,56

Kezdés:  2020.04.05. 17:00

 

Az Isloch a 2020-as bajnokságot két győzelemmel kezdte, méghozzá két darab 1-0-ás győzelemmel. A Neman Grodnót és a Smolevichyt is 1-0-ra verte hazai pályán, és most is otthon lép pályára. Az idény első 6 fordulójából 5-ször játszhat otthon az Isloch, szóval minden adott a jó rajthoz.

A Slutsk is két hazai bajnokival nyitott, a Slaviát megverte 3-1-re, a Dinamo Brest ellen 1-0-ra kikapott. Annyi baj legyen, végül is a Brest ellen benne volt a zakó lehetősége. Szóval nagy probléma egyik oldalon sincs, és minden adott is lesz egy jó meccshez, de jó kérdés, hogy mennyit kockáztatnak majd a felek. Vélhetően sokat nem.

A meccset Dmitriy Dmitriyev vezeti, a nevét rengeteg módon írják, szóval nem feltétlenül könnyű rákeresni. A lényeg, hogy ez a játékvezető nem szórja két kézzel a lapokat, elég spórolós figura.

Dmitriyev spori legutóbb egy Torpedo - Shakhtyor kupameccset vezetett, ott 8 lapot kiszórt, ami nála hihetetlenül magasnak számít. Előtte -tétmeccsen- 22 olyan meccse volt, ahol a lapok száma az 5-öt sem érte el!

Ha ezt nézzük, a statisztika és az unibet oddsai nem nagyon fedik egymást. Az unibet fogadóirodánál az 5,5 lap alatt opció szorzója 1,56-os, azaz ha 3-ból kétszer bejön ez az odds, már pluszban vagyunk. Közben Dimitriyev játékvezetőnél az utolsó kupameccset leszámítva 22 tétmeccset vezetett le úgy, hogy a büntetőpontok rendre 5,5 alatt voltak. Nála magasan van a léc a tűrőképességet illetően, nem egy Mateu Lahoz, aki rosszul érzi magát, ha 8-10 lapot nem szór ki.

Ismerve ezt a statisztikát, és kalkulálva azt, hogy nem feltétlenül lesz egy paprikás összecsapás, simán jónak tűnik az 5,5 büntetőlap alatt opció.

Címkék: sportfogadás, tipp,