FC Barcelona - Manchester United: Labda nélkül nehéz lesz gólt lőni

2019-04-16
A Barcelona múlt héten jól menedzselte a United elleni odavágót. Lőtt gólt, közben nem kapott, sőt annyira limitálta Pogbáékat, hogy a Vörös Ördögök kaput eltaláló lövést sem tudtak produkálni.

FC Barcelona - Manchester United

Online sportfogadás tipp: FC Barcelona labdabirtoklása 64,5 % felett

Unibet odds: 1,80

Kezdés: kedd, 21:00

 

Otthon, az Álmok Színházában azok a bizonyos álmok valószínűleg szertefoszlottak az előző héten. A Barca 80-85%-on pörögve is végig kontroll alatt tartotta ellenfelét. A Manchester nem tudott kibontakozni, ter Stegen nem védett lövést, egy-két beadást kellett lehúzni, meg a hazaadásokat jól megjátszani, de el sem kellett vetődnie.

Az tény, hogy a PSG elleni párharcban 2-0-ról is felállt a Manchester, de most nem fog. A Blaugrana eleve nem a PSG, másrészt a Párizs amúgy is nagymestere a nagy előnyök leadásának, emlékezzünk csak a katalánok elleni hazai 4-0-ra, meg az idegenbeli 6-1-re...

Az a Manchester, amely otthon sem tudott egy normális akciót vezetni, annak a Camp Nouban sem lesz keresnivalója. Az a tili-toli, az tiki-taka, amelyet a Barca még mindig professzionális módon űz, az a kontroll, az túl sok a United számára. Eleve nem nyerni járnak angol csapatok a Barcelona stadionjába. Csoportmeccsen a Tottenham kicsikart ősszel egy 1-1-es döntetlent, de azt a mérkőzést a katalánok már tét nélkül játszották le, a továbbjutás zsebben volt.

Ami a visszavágót illeti, a Barcelona-kezdő hétvégén pihent. A legtöbben el sem utaztak a Huescához, Valverde pihentette legjobbjait. Közben a Manchester fontos, és végig kiélezett meccset tolt a West Hammel, amit 2-1-re megnyert. Az angolok nem pihenhettek, és ez sokat számít majd. Az unibetnél fogadhatunk a labdabirtoklás arányára, méghozzá kedvező line mellett. Az előző találkozón, idegenben is 66%-os labdabirtoklási arányt tudott elérni a katalán együttes, ez hazai pályán könnyen a 70%-ot is alulról karcolhatja. Rakiticék el fogják dugni a lasztit, és ugyanúgy kontroll alatt tartják az eseményekt, mint ahogy megtették egy héttel ez előtt. A United egyébként ezt nem is feltétlenül bánja, Rashfordék inkább kontrákkal lehetnek veszélyesek, és igazából a PSG-t sem a fene nagy labdabirtoklással ejtette ki a Manchester.

Címkék: sportfogadás, tipp,