FC Barcelona - Mallorca: Gálát várunk Messiéktől

2019-12-07
Lionel Messi megkapta a hatodik Aranylabdáját, ezt ünneplik meg a Camp Nouban szombat este a Mallorca ellen. Nem vitás, gálát várnak a Barca szurkolói, és mi is!

FC Barcelona - Mallorca

Online sportfogadás tipp: Barcelona kaput eltaláló lövései 7,5 felett

22Bet odds: 1,91

Kezdés:  2019.12.07. 21:00

 

Jó formában van a Barcelona, és akad ott szerencse is, mert a 'tico elleni bajnoki nagyon ikszesnek nézett ki, de azt is behúzta a katalán együttes. Messi húzta be a mattot a 87. percben, a késői gólra az Atletinek már nem volt válasza. A Blaugrana így a tabella élére ugrott, és aligha akarja átadni a vezető pozíciót a riválisoknak.

A késő esti találkozón a Mallorca lesz Messiék vendége, maximum a tisztes helytállás lehet a cél. A Mallorca tradicionálisan jó otthon, és pocsék idegenben. Ebben az idényben sincs ez másként, hazai pályán szerezte a csapat az összes pontját, amikor elhagyta Mallorcát, rendre kikapott. Pedig a nagy trióval (Atleti, Barca, Real Madrid) még nem is találkozott idegenben. A Getafe volt a legerősebb csapat, melynek otthonában már vizitált, ott 4 gólt szedett be a Mallorca.

Szóval idegenben nem faktor Vicente Moreno együttese, és nagyjából kizárt, hogy most kezdi el a pontgyűjtögetés Mallorcán kívül. A Barca otthon rendkívül acélos, késő esti meccseken pedig még inkább odateszi magát. Ideális lesz Messiék számára ez a találkozó, az élvonalból kellemesebb ellenfelet talán választani sem lehet. Kubóék ráadásul nem is játszanak durva futballt, egy laza, könnyed, sok-gólos Barcelona sikerre lehet számítani.

Katalán oldalon a védelem szélein lehet probléma, Semedo és Alba is sérült, Arthur a középpályáról esett ki, Dembélé pedig a támadó alakulatból, de utóbbi sérülése talán senkit sem lep már meg. A katalán védelem két szélén Firpo és Sergi Roberto kaphat szerepet, egyébként minden ideális. Jövő héten ugyan BL-meccsre utazik a Barcelona az Interhez, de a katalánok szempontjából már tét nélküli lesz a mérkőzés. Pihentetésre nincs ok, nincs szükség, elöl ott lehet a Messi-Suarez-Griezmann trió, potyoghatnak a gólok.

A Barca ki akarja szolgálni a közönséget, ezért is tippelünk mi arra, hogy 7,5-nél többször találják el Messiék a Mallorca kapuját. Élvezni fogják a focit a katalánok, félidőnként átlagban 4-4 kaput eltaláló lövésnek simán össze kell jönni hazai részről.

Legutóbb a Levante-Mallaorca bajnokin a Valencia csapat 7 kaput eltaláló lövést produkált, előtte a Valladolidnak is összejött 5 kaput eltaláló lövés. Márpedig a Barca picit más szint, nem kizárt, hogy ha Suarezék jó napot fognak ki, akkor nem csak a kaput eltaláló lövésből lesz minimum nyolc, hanem mondjuk gólból is!

Címkék: sportfogadás, tipp,