FC Barcelona - Inter: Messi nélkül nem az igazi

2019-10-02
Kedden folytatódott a másik spanyol élcsapat, a Real Madrid szenvedése, csak 2-2-es döntetlent ért el otthon a Bruges ellen. Szerdán a Barca az Intert látja vendégül, de a katalánok legnagyobb sztárja, Messi most sem léphet pályára.

FC Barcelona - Inter

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1,45

Kezdés:  2019.10.02. 21:00

 

A BL-csoportkör 2. fordulójában javítási lehetőséget kap a Barca és az Inter is. Az első fordulóban mindkét együttes döntetlent játszott, a Barcelona Dortmundban játszott egy váratlanul gólszegény 0-0-ás meccset, míg az Inter csak 1-1-es döntetlent ért el otthon a Slavia ellen. Azt a két elveszített pontot idegenbeli bravúrral lehet visszahozni, sőt vissza kell hozni, különben úszik a továbbjutás lehetősége.

Ami a Barcelonát illeti, elég kétarcú együttes. Idegenben nem igazán megy a játék -bár legutóbb épp nyertek a Getafe ellen Suarezék-, otthon viszont nincs probléma a győzelmekkel, hisz jönnek futószalagon. Csak győzelem, viszont amit látni kell, minden meccsen kapott gólt otthon a katalán együttes. Kettőt gurított a Betis, amely idegenben nem túl acélos, kettőt a romokban lévő Valencia, és betalált a Villarreal is a Camp Nouban.

Az Inter folyamatosan erősítette keretét, nyáron is több meghatározó nemzetközi szinten is jegyzett klasszis érkezett. Előre például a belga tank, Lukaku, hátra pedig Godin, aki a LaLigában sokszor keserítette már meg a Blaugrana mindennapjait. Conte csapatába került az átigazolási időszak zárása előtt Alexis Sanchez, aki a Barcában szép éveket töltött. Volt csapata ellen biztos extrán motivált lenne, ha Conte pályára küldené. Az Inter hat forduló után a Serie A-ban hibátlan, és minden jó lenne, ha a BL-ben nincs a Slavia elleni meglepő remi.

Parázs kis meccs lesz, mert ebben a csoportban a Barca-Inter-BVB trióból egy csapat hoppon marad, és a Slaviát se írjuk le teljesen. Skomina sporinak vélhetően lesz dolga bőven, közel sem biztos, hogy ez a meccs a gólokról szól majd. Botlani nem szabad, biztosan lesz pár olyan szituáció, amikor egy játékos akár lap árán is elköveti a megállító foultot. Érdekes lesz majd a két uruguayi játékos, Godin és Suarez 'harca', de az is, hogy Lenglet és Pique mihez kezd majd a bivalytestű Lukakuval. Az Internél Brozovic sárga lapja szinte evidencia. És a szélső védők közül is kapnak lapokat, leginkább Firpo a Barcából esélyes, akinek a védekező munkája gyakran hagy kívánni valót. Ott Firpo oldalán a Nerazzurri képes lehet megbontani a Barcát, és ezt Conte is tudja. Nem valószínű, hogy Alba helyettese le tudja hozni ezt a találkozót lap nélkül.

Skomina, a szlovén játékvezető utolsó 13 nemzetközi klubcsapatoknak vezetett meccséből 12-őn adott minimum 4 lapot. Egy kivétel volt, amikor 4 lap alatt maradt, egyébként a maga 4-6 sárgáját rendre kiosztja. Az Inter-Slavia és a BVB-Barca meccsen is 5-5 sárga volt az első körben, minimum 4 ezen a meccsen is összejön majd. Skomina ritkán 'száll el', ő nagyon ritkán vezet le meccset 8-10 sárgával, meg 2-3 pirossal, de a maga 4-6 lapját azért rendre ki szokta osztani. Ebben a meccsben pedig lesz feszültség, szóval ez egy elég biztos tippnek tűnik.

Címkék: sportfogadás, tipp,