F1: Gasly esélytelennek tűnik Hartleyval szemben Kanadában!

2018-06-10
Pierre Gasly az időmérőn durván öt tizedet kapott csapattársától, így amíg ő csak a 16. helyről indul, addig Hartley a 12. pozíciót tudta megkaparintani.

F1 - Canada GP

Online sportfogadás tipp: Hartley jobb helyen végez, mint Gasly

Unibet odds: 1.55

Kezdés: vasárnap, 20:10

 

A két Toro Rosso pilóta sajnos nem ugyanazokkal az esélyekkel indul Kanadában. Gasly húzta a rövidebbet, motorjával ugyanis nem volt minden rendben, így a csapatvezetés úgy döntött, hogy inkább egy régi motort szerelnek be neki. A motor régebbi fejlesztés, de legalább megbízható -gondolják a Toro Rossónál. Aztán hogy ez így lesz-e, majd kiderül. Azonban a megbízhatóság egy dolog.

A montreali pálya tipikusan erőpálya, itt számít a motorerő, olyan, mint Monza. Itt nagyon kijön a motorok közötti különbség, nem igazán számít annyit a pilóta kvalitása, mint pl. nálunk a Hungaroringen vagy Monacóban. Szóval igencsak számít a motorerő, jobban, mint egy átlag F1-es versenyen.

Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy itt négy-öt tized van körönként az új fejlesztésű erőforrás, és a régebbi között.  Ez pedig nekünk elég ahhoz, hogy Hartleyra tegyünk Gaslyval szemben. A francia pilóta egyébként picivel jobb kvalitásokkal bír, de ha van pálya, ahol ez keveset számít, az pont a montreali.

Címkék: sportfogadás, tipp,