Ezúttal sem volt nagy nyeremény, de a CSZKA sikerének sokan örültek a Tippmixen

2015-08-28
Lássuk milyen érdekes eredményeket hozott a 35. heti Tippmix első három napja…

 

A 35. heti ajánlat első három napjának – hétfőtől szerda éjfélig tartó periódusának – a legtöbb kifizetett nyereményt hozó eseménye a CSZKA Moszkva – Sporting CP BL-selejtező visszavágója volt, ahol az oroszok 3-1-es sikere, valamint az ezzel járó továbbjutás 96,16 millió forintos nyereménnyel párosult. A Partizan Belgrád ugyan legyőzte a visszavágón a korábban a Videotont kiejtő BATE Boriszov csapatát, azonban az idegenben lőtt gólnak köszönhetően a fehéroroszok jutottak tovább, amely eredménysor 94,38 millió forintos kifizetést jelentett. A Bayer Leverkusen saját közönsége előtt sima 3-0-s győzelmet jegyzett a Lazióval szemben, biztosítva helyét a BL-csoportkörben, valamint 90,25 millió forintos nyereményt is a helyesen tippelőknek. A Manchester United idegenben győzte le könnyedén az FC Bruges csapatát a BL-selejtező második összecsapásán, ami 79 millió forintnál is több kifizetést eredményezett. Az Apoel Nicosia saját közönsége előtt csak 1-1-es döntetlent játszott a kazah Asztana csapatával, ami a kelet-európaiak továbbjutását, az első kazah BL-főtáblást, és majdnem 42 millió forint kifizetését jelentette.

 

A Bajnokok Ligája selejtezőinek visszavágói természetesen a legnépszerűbb eseményeket tömörítő toplistát is alapjaiban határozták meg, kezdve a Bayer Leverkusen – Lazio összecsapással, amely 355 756 alkalommal szerepelt valamilyen formában játékosok szelvényein. A legtöbb kifizetést produkáló CSZKA Moszkva – Sporting CP párharc második felvonása a népszerűségi versenyben másodikként zárt, 348 288 megkötött fogadással, a Partizan Belgrád – BATE Boriszov párharc pedig kereken 331 000 alkalommal párosult fogadással. Az FC Bruges – Manchester United BL-visszavágó 315 ezernél is több fogadáskötést generált, a rangsor „kakukktojása”, az Arsenal – Liverpool angol élvonalbeli csúcsrangadó pedig 275 ezernél is többször került fel játékosaink tippmix-szelvényére.

 

A hét legügyesebb Tippmix-fogadójának egyike az a játékos lett, aki 1 000 forintos téttel fogadott meg egy 4-es kötést, és mivel ráérzett a Galatasaray hazai vereségére, valamint a további három tippje is helyesnek bizonyult, 123 480 forintot nyert, amelyhez ezúton is gratulálunk!

  • Arsenal - Liverpool
  • 1X2 Labdarúgás Döntetlen 3,60 Nyertes
  • Concordia Chiajna - CFR Cluj
  • 1X2 Labdarúgás Concordia Chiajna 2,80 Nyertes
  • GAIS - Degerfors
  • 1X2 Labdarúgás GAIS 2,45 Nyertes
  • Galatasaray - Osmanlispor
  • 1X2 Labdarúgás Osmanlispor 5,00 Nyertes

A TippmixPrón a jelek szerint egyre több olyan játékos fogad, aki jártas a tengerentúli profi baseball-bajnokság világában. Ezen a héten egy 8/11-es kombinációt fogadott meg egyik MLB-értő sportfogadó, 10 forintos alaptétekkel – összességében 1 650 forinttal – fogadva, és mivel egyetlen megérzése sem volt hibás, 136 933 forinttal gyarapította a számláját. Labdarúgó-eseményekre, valamint tenisz-mérkőzésekre épült az a 10-es kötés, amely kivétel nélkül hibátlan tippeket tartalmazott, és így 101 591 forintos nyereményt jelentett a fogadónak. A hagyományos – lottózóban feladandó – Tippmix-segédszelvényen is megtalálható „Trixie” kombinációs játéktípust az interneten is előszeretettel használják játékosaink. Például azon fogadó, aki 100 forintos alaptétek – összességében 400 forintos tét – mellett nyert 35 000 forintot úgy, hogy a leadott tippjéből csak kettő volt jó. Viszont azt a kettőt érdemes megosztani mindenkivel: a Notts County legalább 3 gólt szerez az Aston Villa vendégeként – így történt -, továbbá egy másik Angol Liga-kupa találkozó, a Sunderland – Exeter összecsapás nem mindennapos eredménnyel zárul (6-3 lett a vége). Természetesen minden, a hét első felében nyertes szelvényt összeállító internetes fogadónak gratulálunk!

 

Forrás:Szerencsejáték Zrt