Eurovízió 2019: Üzenjük Brüsszelnek, Eliot nálunk döntős!

2019-05-14
Kedden és szerdán rendezik az 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőit. Meghallgatva a dalokat az első elődöntő nem sok jót ígér, pár dal azért akad, amelyet akár többször is meg lehet hallgatni, de a legtöbbet egyszer sem...

Eurovízió - 2019

Online sportfogadás tipp: Belgium továbbjut

Unibet odds: 1,55

Kezdés: kedd, 21:00

 

Belgium egy Eliot nevű srácot küldött idén, aki a nem túl egyedi 'Wake up' című számmal lép fel. Maga a cím nem egyedi, ám a dal a maga egyszerűségével hódít. Talán ugyanaz, mint tavaly a litván lány, Leva Zamuskatie, aki valami hasonló számot hozott. sokáig a továbbjutásra is esélytelennek tartották, aztán továbblépett, sőt a 12. helyet szerezte meg a döntőben. Egy lágy, szerethető számot hozott, ami lágy volt, de mégsem giccses.

Ez a Wake up című dal hasonló, ebben a szakma és az egyszerű néző is megtalálja a minőséget. Egyik oldalról sem lesz valószínűleg top dal, de azért a szakmai zsűri és a nézők is szeretni fogják, így pedig az első, a sokkal gyengébb elődöntőből lazán tovább kéne jutnia.

Belgium egyébként a közelmúltban vagy nagyon előkelő helyen végez (top10), vagy tovább sem jut. Azt márpedig nehéz elképzelni, hogy az első elődöntőből ez a dal ne jusson tovább. Persze ez szubjektív dolog, kinek mi tetszik, de ez a Dal nálunk top3-as az első elődöntőből. A 17 dalból 10 továbbjut, óriási meglepetés lenne, ha Eliot ne lenne köztük. Sőt meg merjük kockáztatni, hogy akár a végső top10-es pozíciója is meglehet. Utóbbira az unibet 6.00-os szorzóval fizet, de akad fogadóiroda, ahol magasabb odds mellett is 'játékba küldhető' Mi azonban nem rizikózunk 'nagyot', a tippünk egy egyszerű belga továbbjutás (1,55).

Címkék: sportfogadás, tipp,