Európai lottó a világ tetején! 50,5 milliárd Ft vár gazdára!

2016-10-26
Ilyen is ritkán van: nem valamelyik nagy amerikai lottóé, hanem az olasz SuperEnalotto-é a világ jelenlegi legnagyobb jackpotja, melyet az online lottózók segítségével ma már a világ bármely tájáról megnyerhetnek.

 

Miután hónapok óta nem volt telitalálatos, az olasz SuperEnalotto jackpotja 163,5 millió euróra (50,5 milliárd forintra) hízott, és ezzel ez a játék kínálja jelenleg a világ legnagyobb jackpotját.

 

Az olaszok nemzeti lottójátéka hasonlít a magyar Hatoslottóra, annyi különbséggel, hogy itt a hat számot 90 közül kell kiválasztaniuk a játékosoknak. A jackpot mind a hat szám eltalálása esetén jár, de ezen kívül még öt alacsonyabb nyerőosztály is van (a legkisebb nyereményhez elég 2 számot helyesen megtippelni).

 

A kedden, csütörtökön és szombaton sorsolt játékban természetesen nem csak olasz állampolgárok vehetnek részt, és szerencsére nem kell Olaszországba se kiutazni ahhoz, ha valaki meg szeretné kísérteni a szerencséjét. Ma már több olyan online lottózó is létezik (Szuperlotto, Lottosend, theLotter), ahol egy kis felár ellenében bárki megveheti a szelvényét (a legtöbb helyen ráadásul olyan akciókat, illetve üdvözlő bónuszokat is ki lehet fogni, hogy a játékos visszakapja a szelvény teljes árát.), de arra is van lehetőség, hogy a kihúzott számokra szelvény nélkül fogadjunk

 

SuperEnalotto szelvény vásárlása a TheLotter oldalán

SuperEnalotto szelvény vásárlása a Szuperlotto oldalán 

SuperEnalotto számokra fogadás a LottoLand oldalán

SuperEnalotto szelvény vásárlása a LottoSend oldalán