Euromillions - Jackpotban világelső!

Legalábbis jelenleg a 67 millió Eurós fődíj a világbajnok

 

A tegnap esti, október 16-i Euromillions húzáson megint nem született telitalálat az alábbi számokkal:10, 32, 40, 41, 49, 

 

Lucky Stars: 2, 8

 

A péntek esti húzásra a várható főnyeremény: 67 millió Euró. Akik jártasak az Euromillions lottó körüli hírekben, azok tudják, hogy ez még egyáltalán nem számít olyan iszonyatosan nagy összegnek a főnyeremények tekintetében. Nyáron volt, hogy elérte a Jackpot összege az ennél a lottónál szabályban megállapított Jackpot-plafont, 190 millió Eurót. Nemrégiben pedig 100 millió Eurós Superdraw-ról, vagyik szuper húzásról számolhattunk be, tehát ez a kis, átszámolva 18,7 milliárd forintocska tényleg nem szokott főcímnek számítani tőlünk nyugatabbra.

Mégis jelen esetben rekordernek mondható, hiszen a világ összes többi nagy lottójával összehasonlítva és dollárra átszámítva a legnagyobbnak tekinthető.

 

EuroMillions - $87.8 millió (Európa)

Powerball - $70 millió (USA)

Mega Millions - $61 millió (USA)

Lotto Max - $51 millió (Kanada)

OZ Lotto - $51 millió (Ausztrália)

 

Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy az amerikai lottók életjáradékban számolnak, és a 70 millió ténylegesen, egy összegben felvehető összege "csak" 46 millió dollár, akkor végképp nincs kétség: ha nem születik telitalálatos, egy darabig még az Euromillions-é lehet ez a dicsőség. 

Ha többet szeretne megtudni a fenti nagy lottókról, kattintson ide.