Észak-Korea - Tadzsikisztán: A meccs, ahol minimum 10 gólra számítunk

2018-08-17
Az Ázsiai Játékokon a lányoknál is lejátsszák az első csoportmeccseket a B csoportban. Észak-Korea stílusát ismerve aligha fog kegyelmezni a focit csak ugató tádzsik együttesnek.

Észak-Korea - Tadzsikisztán

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 9.0 felett

Fogadható: Unibet, Bwin

Odds: 1.90

Kezdés: 08.17. 13:30

 

Nem könnyű prognosztizálni, milyen meccsre is számíthatunk. Persze elképzelésünk van, mert amíg Észak-Korea a lányoknál a fociban igenis faktor, addig Tádzsikisztánról jóformán semmit sem tudunk. Nem láttuk játszani ezt az együttest, de a Jordánia elleni 10-2-es zakó, vagy a Fülöp-Szigetek elleni 8-0-ás pofon nem arról árulkodik, hogy Észak-Korea majd nagyon megszenvedne.

Valószínű, hogy az észak-koreai lányok 90 percen át egykapuzni fognak. Ha Jordánia 10-et gurított, a Fülöp-szigetekiek nyolcat, akkor Észak-Korea akár 15-öt is lőhet. Ez egy remek kis ráhangoló találkozó lesz Észak-Koreának a tornára. Persze 10 gól nem kevés, azért melózni kell, de amikor ilyen minőségbeli különbség van a csapatok között, ott ez lazán összejöhet. Futószalagon jönnek majd a gólok.

Kim Dzsong Un országában pedig nincs cicó, ha közé tudnak rakni az Észak-koreai lányok 10-12 gólt, akkor közé is fognak. Ráaadásul az is tudjuk, hogy a doppingot sem vetik meg, és mivel ez nem FIFA torna, talán az ellenőrzés sem olyan, mint amikor pár éve a vb-n több észak-koreai hölgyet is doppinggal fogtak meg, és a válogatottat évekre eltiltották FIFA rendezvényekről.

Címkék: sportfogadás, tipp,