Érzi a nyomást a Szerencsejáték Zrt, átalakul a TippmixPro

2023-01-23
Hamarosan jöhetnek a nemzetközi szolgáltatók, muszáj erősítenie a Szerencsejáték Zrt-nek is.

 

Új nemzetközi szolgáltatóval erősít a Szerencsejáték Zrt.: a B2B iGaming technológiai szolgáltató EveryMatrix biztosítja a jövőben a fejlett digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat a Szerencsejáték Zrt. TippmixPro márkájának - közölte a társaság az MTI-vel pénteken.

A Szerencsejáték Zrt. és a máltai központú EveryMatrix szolgáltató együttműködése alapján a szolgáltató cég megkezdi az előkészületeket, hogy átalakítsa a nemzeti lottótársaság TippmixPro márkájának digitális sportfogadási kínálatát. A díjnyertes OddsMatrix sportfogadási platformnak köszönhetően jelentősen bővül a sportfogadási kínálat és többek között olyan piacvezető fogadási funkciók válnak elérhetővé, mint a korai kifizetések, valamint a fogadáskészítő.

Az EveryMatrix már korábban is számos globális lottótársasági World Lottery Association (WLA) és European Lotteries (EL) megállapodást kötött, együttműködik többek között a Norsk Tipping (Norvégia), az OPAP (Görögország), a Nemzeti Lottó (Málta) és a Veikkaus (Finnország) társaságokkal is.

Talán már a fejlesztés részét képezi, talán nem, minden esetre technikai problémák miatt ma leállás tapasztalható a TippmixPro oldalán.

Forrás: MTI